Bölgesel Amatör Lig'de 8. hafta oynanan maçlarla geride kaldı...

SPOR 12.11.2018 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bölgesel Amatör Lig'de 8. hafta oynanan maçlarla geride kaldı...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 8. hafta oynanan maçlarla geride kaldı.   Temsilcilerimizden sadece Tavas Birlikspor 3 puanı alırken, Serinhisarspor ve Kale Belediyespor mağlup oldu. Tavas Birlikspor kendi evinde konuk ettiği Aydın 1923'ü 2-1 mağlup etti.  Serinhisarspor deplasmanda karşılaştığı Sökespor'a 1-0 boyun eğerken, Kale Belediyespor ise Isparta'da karşılaştığı Isparta Davraz'a 2-0 mağlup oldu.  Tavas Birlikspor bu galibiyetle 7.sıraya yükselirken, Serinhisarspor 8. sırada kendine yer buldu. Kale Belediyespor ise 13. sıraya yerleşti.       

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 8. hafta oynanan maçlarla geride kaldı.

 

Temsilcilerimizden sadece Tavas Birlikspor 3 puanı alırken, Serinhisarspor ve Kale Belediyespor mağlup oldu.

Tavas Birlikspor kendi evinde konuk ettiği Aydın 1923'ü 2-1 mağlup etti. 
Serinhisarspor deplasmanda karşılaştığı Sökespor'a 1-0 boyun eğerken, Kale Belediyespor ise Isparta'da karşılaştığı Isparta Davraz'a 2-0 mağlup oldu. 

Tavas Birlikspor bu galibiyetle 7.sıraya yükselirken, Serinhisarspor 8. sırada kendine yer buldu. Kale Belediyespor ise 13. sıraya yerleşti. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.