Bolu Deplasmanında Otobüsler Ücretsiz...

SPOR 07.11.2018 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bolu Deplasmanında Otobüsler Ücretsiz...

Denizlispor'da Başkan Yardımcısı ve Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık görevini yürüten Yasin Özpek, cumartesi günü oynanacak olan Boluspor maçı için tüm taraftarlara  ve taraftar gruplarına ücretsiz otobüs tahsis edileceğinin müjdesini vererek Denizli halkını Bolu'ya davet etti.   Denizlispor'un bu önemli maçında deplasmanda yalnız kalmaması gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, "Kritik bir maça çıkıyoruz. Galip geldiğimizde tüm şehrin şampiyonluğa inanacağı bir maç olacak. Bunun için takımımıza verilecek taraftar desteği çok önemli. Taraftarlarımızın itici gücüne ihtiyacımız var. Bu yüzden tüm halkımıza ve tüm taraftar gruplarımıza otobüs tahsis etmeye devam ediyoruz. Birlik olalım ve süper lige çıkalım" dedi.   Bolu deplasmanı için yola çıkacak otobüsler Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece 00.00' da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket edecek.

Denizlispor'da Başkan Yardımcısı ve Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık görevini yürüten Yasin Özpek, cumartesi günü oynanacak olan Boluspor maçı için tüm taraftarlara  ve taraftar gruplarına ücretsiz otobüs tahsis edileceğinin müjdesini vererek Denizli halkını Bolu'ya davet etti.

 

Denizlispor'un bu önemli maçında deplasmanda yalnız kalmaması gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, "Kritik bir maça çıkıyoruz. Galip geldiğimizde tüm şehrin şampiyonluğa inanacağı bir maç olacak. Bunun için takımımıza verilecek taraftar desteği çok önemli. Taraftarlarımızın itici gücüne ihtiyacımız var. Bu yüzden tüm halkımıza ve tüm taraftar gruplarımıza otobüs tahsis etmeye devam ediyoruz. Birlik olalım ve süper lige çıkalım" dedi.

 

Bolu deplasmanı için yola çıkacak otobüsler Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece 00.00' da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.