Bolu Yolunda Taraftarın içinde bulunduğu otobüsün lastiği yandı...

ASAYİŞ 10.11.2018 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bolu Yolunda Taraftarın içinde bulunduğu otobüsün lastiği yandı...

Boluspor-Denizlispor maçı için Bolu’ya giden Denizlisporlu bir grup taraftarın içinde bulundukları otobüsün lastiği yandı.   Denizlispor’un bugün saat 13.30’da oynayacağı Boluspor maçı için geceden 9 otobüs ile Bolu’ya giden 57 Gençlik Taraftar Grubu’nun içinde bulunduğu yolcu otobüsünün lastiğinden seyir halindeyken dumanlar gelmeye ve adından yanmaya başladı.   Bu sırada kafilede bulunan diğer taraftarların durumu fark etmesi üzerine otobüs durdu. Otobüsün şoförü ve diğer otobüsteki şoförler yangın söndürme cihazlarıyla lastiği söndürdü. Şans eseri kötü bir olay yaşanmazken değiştirilen lastikle otobüs tekrar Bolu’ya hareket etti.    

Boluspor-Denizlispor maçı için Bolu’ya giden Denizlisporlu bir grup taraftarın içinde bulundukları otobüsün lastiği yandı.

 

Denizlispor’un bugün saat 13.30’da oynayacağı Boluspor maçı için geceden 9 otobüs ile Bolu’ya giden 57 Gençlik Taraftar Grubu’nun içinde bulunduğu yolcu otobüsünün lastiğinden seyir halindeyken dumanlar gelmeye ve adından yanmaya başladı.

 

Bu sırada kafilede bulunan diğer taraftarların durumu fark etmesi üzerine otobüs durdu. Otobüsün şoförü ve diğer otobüsteki şoförler yangın söndürme cihazlarıyla lastiği söndürdü.

Şans eseri kötü bir olay yaşanmazken değiştirilen lastikle otobüs tekrar Bolu’ya hareket etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.