Boşanmak üzere olduğu eşinin, ameliyatlı çocuğunu darp ettiği iddiası

DENİZLİ 09.02.2020 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Boşanmak üzere olduğu eşinin, ameliyatlı çocuğunu darp ettiği iddiası

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde 5 yıl önce evlendiği eşinin daha önce evi terk ederek fuhuş ve dolandırıcılık yaptığını iddia eden şahıs, bu seferde boşanma davası açtığı eşinden  bir an önce boşanmak istediğini ve yüzde 80 engelli olan çocuğunu darp ettiği iddiası ile velayetinin kendisine verilmesini istedi. Denizli basınında daha önce yer alan haberlerde, Sarayköy İlçesi’nde yaşayan 31 yaşındaki E.K.,  5 yıl önce evlendiği 26 yaşındaki eşi N.K.’nin  1,5 yıl önce yüzde 80 engelli olan çocukları E.K.’yi (4) de alarak evi terk ettiğini, sonrasında ise oğlunu Merkezefendi ilçesindeki bir karakola bırakarak apartlarda yaşamaya başladığını öne sürmüştü. Oğlunu eşinin bıraktığı karakoldan alan  E.K., eşinin fuhuş ve dolandırıcılık yaptığı gerekçesi ile  savcılığa suç duyurusun da bulunmuştu.   Olay sonrası eşi N.K. tarafından boşanma davası açılan E.K., 4 yaşındaki oğlunun geçirmiş olduğu ameliyattan sonra icra memurları ile birlikte gelip aldığı çocuğuna şiddet uyguladığını  ve hala ismini kullanmasına rağmen başka erkeklerle birlikte yaşadığı iddiası ile bir an önce boşanmak istediğini belirtti.       “AMELİYAT OLAN ÇOCUĞUMU İCRA MEMURLARI İLE ALDI” “Geçtiğimiz yıl haberlere konu olan olaydan sonra, anlaşmalı boşanma talebimi kabul etmeyen eşim N.K. 1 Mart 2019 tarihinde boşanma davası için başvurdu. Boşanma süreci 8 Kasım 2019 tarihinde incelemeye alındı. Bu süreç içerisinde Otizm, Epilepsi, Tiroit hastası ve konuşamayan oğlum, Pamukkale Üniversitesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde yumurtalıklarından 6 saatlik bir operasyon geçirdi. 3 gün hastanede kaldık ve Perşembe günü taburcu oldu.  Cumartesi günü icra memurları ile birlikte çocuğumu belirlenen gün saat dahilinde benden aldılar.   “ÇOCUĞUMU DARP ETMİŞ” Hastaneden yeni çıkmamıza rağmen 5 Ekim 2019 tarihinde Sarayköy İcra Müdürlüğü, Denizli 3. Aile Mahkemesi kararı ile icra memurları ile kapıma geldiler. Çocuğumun ameliyat olduğunu beyan etmeme rağmen karar gereği tutanak ile çocuğumu 5 Ekim 2019 saat 09.00 ile 6 Ekim 2019 saat 17.00’a kadar eşimde kalması kaydı ile teslim ettim. Çocuğum annesinden geldiğinde sağ tarafında boyun ve yüz kısmında darp izi gördüm ve Denizli Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldım. Bir anne evladına bunu yapar mı? Hele ki bu çocuk engelli ve ameliyat geçirmiş bir çocuk, nasıl yapabilir?       “BOŞANMAK VE ÇOCUĞUMUN VELAYETİNİ ALMAK İSTİYORUM” Benim derdim çocuğumun geleceği, hastalığından dolayı zaten büyük sıkıntılar çekiyoruz. Aldığım maaşı çocuğumun hastalığı için harcıyorum. Sürekli kontrolleri yapılmak zorunda.  Boşanmak için benden maddi manevi tazminat istiyor. Benim bunu karşılamaya gücüm yok. İlk boşanma davasına girdik, ikinci duruşma 20 Şubat 2020 tarihine atıldı. Ben mahkemenin uzamasını istemiyorum. Benim soy ismim altında başka erkeklerle birlikte oluyor. Bu konu hakkında elimde belge ve dokümanlar var. Bir an önce buna son verilmesini, çocuğumun velayetinin bana verilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.    

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde 5 yıl önce evlendiği eşinin daha önce evi terk ederek fuhuş ve dolandırıcılık yaptığını iddia eden şahıs, bu seferde boşanma davası açtığı eşinden  bir an önce boşanmak istediğini ve yüzde 80 engelli olan çocuğunu darp ettiği iddiası ile velayetinin kendisine verilmesini istedi.


Denizli basınında daha önce yer alan haberlerde, Sarayköy İlçesi’nde yaşayan 31 yaşındaki E.K.,  5 yıl önce evlendiği 26 yaşındaki eşi N.K.’nin  1,5 yıl önce yüzde 80 engelli olan çocukları E.K.’yi (4) de alarak evi terk ettiğini, sonrasında ise oğlunu Merkezefendi ilçesindeki bir karakola bırakarak apartlarda yaşamaya başladığını öne sürmüştü. Oğlunu eşinin bıraktığı karakoldan alan  E.K., eşinin fuhuş ve dolandırıcılık yaptığı gerekçesi ile  savcılığa suç duyurusun da bulunmuştu.

 

Olay sonrası eşi N.K. tarafından boşanma davası açılan E.K., 4 yaşındaki oğlunun geçirmiş olduğu ameliyattan sonra icra memurları ile birlikte gelip aldığı çocuğuna şiddet uyguladığını  ve hala ismini kullanmasına rağmen başka erkeklerle birlikte yaşadığı iddiası ile bir an önce boşanmak istediğini belirtti.

 

 

 

“AMELİYAT OLAN ÇOCUĞUMU İCRA MEMURLARI İLE ALDI”

“Geçtiğimiz yıl haberlere konu olan olaydan sonra, anlaşmalı boşanma talebimi kabul etmeyen eşim N.K. 1 Mart 2019 tarihinde boşanma davası için başvurdu. Boşanma süreci 8 Kasım 2019 tarihinde incelemeye alındı. Bu süreç içerisinde Otizm, Epilepsi, Tiroit hastası ve konuşamayan oğlum, Pamukkale Üniversitesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde yumurtalıklarından 6 saatlik bir operasyon geçirdi. 3 gün hastanede kaldık ve Perşembe günü taburcu oldu.  Cumartesi günü icra memurları ile birlikte çocuğumu belirlenen gün saat dahilinde benden aldılar.

 

“ÇOCUĞUMU DARP ETMİŞ”

Hastaneden yeni çıkmamıza rağmen 5 Ekim 2019 tarihinde Sarayköy İcra Müdürlüğü, Denizli 3. Aile Mahkemesi kararı ile icra memurları ile kapıma geldiler. Çocuğumun ameliyat olduğunu beyan etmeme rağmen karar gereği tutanak ile çocuğumu 5 Ekim 2019 saat 09.00 ile 6 Ekim 2019 saat 17.00’a kadar eşimde kalması kaydı ile teslim ettim. Çocuğum annesinden geldiğinde sağ tarafında boyun ve yüz kısmında darp izi gördüm ve Denizli Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldım. Bir anne evladına bunu yapar mı? Hele ki bu çocuk engelli ve ameliyat geçirmiş bir çocuk, nasıl yapabilir?

 

 

 

“BOŞANMAK VE ÇOCUĞUMUN VELAYETİNİ ALMAK İSTİYORUM”

Benim derdim çocuğumun geleceği, hastalığından dolayı zaten büyük sıkıntılar çekiyoruz. Aldığım maaşı çocuğumun hastalığı için harcıyorum. Sürekli kontrolleri yapılmak zorunda.  Boşanmak için benden maddi manevi tazminat istiyor. Benim bunu karşılamaya gücüm yok. İlk boşanma davasına girdik, ikinci duruşma 20 Şubat 2020 tarihine atıldı. Ben mahkemenin uzamasını istemiyorum. Benim soy ismim altında başka erkeklerle birlikte oluyor. Bu konu hakkında elimde belge ve dokümanlar var. Bir an önce buna son verilmesini, çocuğumun velayetinin bana verilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.