Bozdağ Kayak Merkezi ziyaretçilerini ağırlıyor

DENİZLİ 15.01.2017 - 16:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bozdağ Kayak Merkezi ziyaretçilerini ağırlıyor

Denizli'nin kış aylarında gözde mekanları arasında yerini almaya başlayan Bozdağ Kayak Merkezi kayak severleri ağırlıyor.

Denizli'nin ikinci ‘Beyaz Cenneti’ olarak bilinen Bozdağ Kayak  Merkezi, kar yağışlarının ardından kayak severleri ağırlamaya başladı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, merkezi ziyaret ederek genç sporcularla kayak yaptı.   Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ile birlikte Bozdağ Kayak Merkezine giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, burada Kayak Federasyonundan gelen temsilciler ve GEKA tarafından desteklenen ‘Mavi’den Beyaz’a Denizli Bozdağ’ Projesi kapsamında kayak yapan öğrencilerle bir araya geldi.     Bozdağ’ın eşsiz görsel güzelliği eşliğinde kayak yapan Vali Altıparmak, Bozdağ Kayak Merkezi’nin Ege’de kış sporunun merkezi konumunda olduğunu söyledi. Pistlerin kayak yapmaya elverişli olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “Tavas ilçemizde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi, yoğun kar yağışları sonrası kayak sporunu seven vatandaşlarımızın akınına uğruyor. Burası Ege Bölgemizin önemli bir kayak merkezi konumuna gelmiş durumda. Kayak yapılan pistler, sosyal tesis ve doğa güzellikleri kayak merkezimizi kış sporu için cazip hale getiriyor” dedi.  
Denizli'nin kış aylarında gözde mekanları arasında yerini almaya başlayan Bozdağ Kayak Merkezi kayak severleri ağırlıyor.

Denizli'nin ikinci ‘Beyaz Cenneti’ olarak bilinen Bozdağ Kayak  Merkezi, kar yağışlarının ardından kayak severleri ağırlamaya başladı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, merkezi ziyaret ederek genç sporcularla kayak yaptı.

 

Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ile birlikte Bozdağ Kayak Merkezine giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, burada Kayak Federasyonundan gelen temsilciler ve GEKA tarafından desteklenen ‘Mavi’den Beyaz’a Denizli Bozdağ’ Projesi kapsamında kayak yapan öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

Bozdağ’ın eşsiz görsel güzelliği eşliğinde kayak yapan Vali Altıparmak, Bozdağ Kayak Merkezi’nin Ege’de kış sporunun merkezi konumunda olduğunu söyledi. Pistlerin kayak yapmaya elverişli olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “Tavas ilçemizde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi, yoğun kar yağışları sonrası kayak sporunu seven vatandaşlarımızın akınına uğruyor. Burası Ege Bölgemizin önemli bir kayak merkezi konumuna gelmiş durumda. Kayak yapılan pistler, sosyal tesis ve doğa güzellikleri kayak merkezimizi kış sporu için cazip hale getiriyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.