Bozdağda kayak yarışları

TURİZM 09.02.2017 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bozdağda kayak yarışları

​Denizli’de ilk defa okullar ve kulüplerin katılımıyla Kayak yarışmaları yapıldı. 2420 m rakımda kayan büyük küçük sporcular renkli görüntüler oluşturdu.

BOZDAĞ'DA KAYAK YARIŞLARI YAPILDI ​Denizli’de ilk defa okullar ve kulüplerin katılımıyla Kayak yarışmaları yapıldı. 2420 m rakımda kayan büyük küçük sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Türkiye’nin kış turizmine Denizli’nin armağanı olan Bozdağ Kayak Merkezinde, 08 Şubat Çarşamba günü ilk defa il çapında okullar ve kulüplerin katılımıyla resmi yarışlar gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde yapılan yarışmalara 25 sporcu katıldı. Öğle saatlerinde başlayan yarışmalarda sporcular sırayla sahne aldı.   DENİZLİ TARİHİNDE İLK Bu yarış Denizli’de ilk defa kulüp ve okul sporlarında kayak heyecanının yaşandığı yarışma olarak tarihe geçti. Sporcular, Alp Disiplini ve Snowboard kategorilerinde yaptıkları slalomlarla en iyi zamanı yakalamak için yarıştı. Kayak için kar kalitesinin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesinin özverili çalışmalarıyla gerek araç-gereç, gerekse sosyal ve mekanik tesislerin yeterliliği Bozdağ’a gelen sporcu ve sporcu ailelerinin güzel bir gün geçirmesini sağladı.   TAVAS KAYMAKAMLIĞI LOJİSTİK DESTEK VERDİ  Çoğunluğu Tavas merkez ve mahallerinden gelen sporcular Tavas Kaymakamlığı’nın tesis ettiği araçlarla toplu olarak Bozdağ’a çıktı. Yarışmaların ardından sporcu, antrenör ve hakemlere Tavas Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Tavas Kaymakamlığının organizasyonunda sucuk-ekmek ikram edildi.   MAVİ’DEN BEYAZA PROJESİ KAYAK ÖĞRETMEYE DEVAM EDİYOR GEKA’nın desteklediği Maviden Beyaza adlı projenin koordinatörü İbrahim Çöllü, iki yıldır devam eden projede hedefledikleri 600 öğrenciye ücretsiz kayak eğitimlerinde, şu an itibariyle 450 öğrenciye ulaştıklarını söyledi.   İBANOĞLU “KIRK YILA YAKLAŞAN BİR RÜYAYDI” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Bozdağ’a gelerek sporcuların kayak heyecanına ortak oldu. Muhabirlerimize duygularını paylaşan İbanoğlu, yapılan yarışmalarla tarihi bir gün yaşadıklarını, 1982 yılında başlayan yazışmalardan bugüne kadar, çok emek verilerek böyle bir kayak merkezinin Denizli’ye kazandırıldığını ifade etti. İbanoğlu, Bozdağ Kayak Merkezinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi.     
​Denizli’de ilk defa okullar ve kulüplerin katılımıyla Kayak yarışmaları yapıldı. 2420 m rakımda kayan büyük küçük sporcular renkli görüntüler oluşturdu.

BOZDAĞ'DA KAYAK YARIŞLARI YAPILDI

​Denizli’de ilk defa okullar ve kulüplerin katılımıyla Kayak yarışmaları yapıldı. 2420 m rakımda kayan büyük küçük sporcular renkli görüntüler oluşturdu.

Türkiye’nin kış turizmine Denizli’nin armağanı olan Bozdağ Kayak Merkezinde, 08 Şubat Çarşamba günü ilk defa il çapında okullar ve kulüplerin katılımıyla resmi yarışlar gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde yapılan yarışmalara 25 sporcu katıldı. Öğle saatlerinde başlayan yarışmalarda sporcular sırayla sahne aldı.  

DENİZLİ TARİHİNDE İLK

Bu yarış Denizli’de ilk defa kulüp ve okul sporlarında kayak heyecanının yaşandığı yarışma olarak tarihe geçti. Sporcular, Alp Disiplini ve Snowboard kategorilerinde yaptıkları slalomlarla en iyi zamanı yakalamak için yarıştı. Kayak için kar kalitesinin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesinin özverili çalışmalarıyla gerek araç-gereç, gerekse sosyal ve mekanik tesislerin yeterliliği Bozdağ’a gelen sporcu ve sporcu ailelerinin güzel bir gün geçirmesini sağladı.

 

TAVAS KAYMAKAMLIĞI LOJİSTİK DESTEK VERDİ

 Çoğunluğu Tavas merkez ve mahallerinden gelen sporcular Tavas Kaymakamlığı’nın tesis ettiği araçlarla toplu olarak Bozdağ’a çıktı. Yarışmaların ardından sporcu, antrenör ve hakemlere Tavas Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Tavas Kaymakamlığının organizasyonunda sucuk-ekmek ikram edildi.

 

MAVİ’DEN BEYAZA PROJESİ KAYAK ÖĞRETMEYE DEVAM EDİYOR

GEKA’nın desteklediği Maviden Beyaza adlı projenin koordinatörü İbrahim Çöllü, iki yıldır devam eden projede hedefledikleri 600 öğrenciye ücretsiz kayak eğitimlerinde, şu an itibariyle 450 öğrenciye ulaştıklarını söyledi.

 

İBANOĞLU “KIRK YILA YAKLAŞAN BİR RÜYAYDI”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Bozdağ’a gelerek sporcuların kayak heyecanına ortak oldu. Muhabirlerimize duygularını paylaşan İbanoğlu, yapılan yarışmalarla tarihi bir gün yaşadıklarını, 1982 yılında başlayan yazışmalardan bugüne kadar, çok emek verilerek böyle bir kayak merkezinin Denizli’ye kazandırıldığını ifade etti. İbanoğlu, Bozdağ Kayak Merkezinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.