Bozkurt İlçesi Tutluca Mahallesi Karantinaya Alındı

DENİZLİ 19.11.2020 - 08:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bozkurt İlçesi Tutluca Mahallesi Karantinaya Alındı

Denizli’de Bozkurt İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı ile vakaların arttığı Tutluca Mahallesi, 14 gün karantinaya alındı.   Koronavirüs salgının arttığı Denizli’de Bozkurt İlçesi Tutuluca Mahallesi’nde vaka sayıların artmasından dolayı 14 gün karantinaya alındı.   Karantina haberini Belediye Başkanı Birsen Çelik, sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Çelik; “Bozkurt Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar gereği Tutluca Mahallemizde 14 gün karantina uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın evlerinden çıkmaması, her türlü acil ihtiyaçları için vefa grubunu veya Bozkurt Belediyesini aramaları gerekmektedir. Bizim için önemli olan sizlerin sağlığıdır” ifadelerine yer verdi.

Denizli’de Bozkurt İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı ile vakaların arttığı Tutluca Mahallesi, 14 gün karantinaya alındı.

 

Koronavirüs salgının arttığı Denizli’de Bozkurt İlçesi Tutuluca Mahallesi’nde vaka sayıların artmasından dolayı 14 gün karantinaya alındı.

 

Karantina haberini Belediye Başkanı Birsen Çelik, sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Çelik; “Bozkurt Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar gereği Tutluca Mahallemizde 14 gün karantina uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın evlerinden çıkmaması, her türlü acil ihtiyaçları için vefa grubunu veya Bozkurt Belediyesini aramaları gerekmektedir. Bizim için önemli olan sizlerin sağlığıdır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.