Bozkurt'ta silah ve mühimmat ele geçirildi

ASAYİŞ 26.10.2016 - 13:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bozkurt'ta silah ve mühimmat ele geçirildi

denizli haber / denizli 20 haber / Bozkurt'ta silah ve mühimmat ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Bozkurt İlçesin’de yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.   Denizli il Jandarma Komutanlığınca,  silah mühimmat kaçakçılığına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Bozkurt ilçesinde bir şahsın evinde silah imal ve ticareti yaptığı ve silahları piyasaya sürdüğü pazarlamak için müşteri arayışında olduğu bilgisinin elde edildi.   Edinilen bilgi üzerine, 24 Ekim 2016 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheliye ait ev ve müştemilatında yapılan aramalarda; (1) adet tabanca, (5) tabanca şarjörü, (5) adet çeşitli marka ve modellerde yivli av tüfeği, (1.605) adet çeşitli çap ve markalarda tabanca, g-3 piyade ve av tüfeği fişeği, (33) adet farklı ebatlarda tabanca ve av tüfeği kabzası, (2) adet lazerli dürbün, (300) gr. Barut, (7)            adet çeşitli ebatlarda oluklu av bıçağı, (1) adet av tüfeği ayaklığı, (7) adet muhtelif markalarda tamirat işinde kullanılan aletler, (12) adet silah ve mühimmat imal ve tamiratında kullanılan çeşitli aparat ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında adli makamlarca yasal işlem başlatılmıştır.  
denizli haber / denizli 20 haber / Bozkurt'ta silah ve mühimmat ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Bozkurt İlçesin’de yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli il Jandarma Komutanlığınca,  silah mühimmat kaçakçılığına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Bozkurt ilçesinde bir şahsın evinde silah imal ve ticareti yaptığı ve silahları piyasaya sürdüğü pazarlamak için müşteri arayışında olduğu bilgisinin elde edildi.

 

Edinilen bilgi üzerine, 24 Ekim 2016 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheliye ait ev ve müştemilatında yapılan aramalarda; (1) adet tabanca, (5) tabanca şarjörü, (5) adet çeşitli marka ve modellerde yivli av tüfeği, (1.605) adet çeşitli çap ve markalarda tabanca, g-3 piyade ve av tüfeği fişeği, (33) adet farklı ebatlarda tabanca ve av tüfeği kabzası, (2) adet lazerli dürbün, (300) gr. Barut, (7)            adet çeşitli ebatlarda oluklu av bıçağı, (1) adet av tüfeği ayaklığı, (7) adet muhtelif markalarda tamirat işinde kullanılan aletler, (12) adet silah ve mühimmat imal ve tamiratında kullanılan çeşitli aparat ele geçirildi.


Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında adli makamlarca yasal işlem başlatılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.