Bozkurtlu Güreşçilerden Derece

SPOR 13.12.2019 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bozkurtlu Güreşçilerden Derece

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde bulunan Bozkurt Spor Lisesi öğrencileri Denizli İl Güreş Müsabakaları’ndan derece ile döndüler.      Denizli Bozkurt Spor Lisesi ve Bozkurt Belediyespor Kulübü koordinasyonunda çalışmalara devam eden sporcular Denizli genelinde yapılan güreş turnuvasından 7 madalya ile döndü. Aynı zamanda Bozkurt Belediyespor Kulübü sporcusu olan öğrenciler Berkant Yıldırım, Muhammet Karakuş katıldıkları turnuvadan altın madalya ile dönerken, Celal Arslan, Mustafa Solmaz gümüş madalya kazandı.  İlçelerini gururlandıran gençlerden Diyar Daşkın, Gökalp Hızlı bronz madalya almaya hak kazandılar. 2018-2019 Ayrıca Okul Sporları Engelliler Güreş Turnuvası’nda Bozkurtlu Berkcan Coşkun serbest stil dalında Denizli ikinciliği ile gümüş madalya almaya hak kazandı.   BAŞKAN ÇELİK’TEN TEBRİK   Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik konuyla ilgili Bozkurtlu gençlerin kendisini gururlandırdığını ve sporculara her zaman destek olacağını söyledi. Başkan Çelik “Bu güzel başarı ile adını duyuran Bozkurt Belediyespor’un ve sporcularının daha büyük başarılar ile yola devam edeceğinden şüphem yok. Elde edilen başarıda emeği geçen Bozkurt Spor Lisesi öğretmeni Ferhat Pekel, güreş eğitmeni Aydın Hüseyinoğlu ve değerli öğrencileri bir kez daha tebrik ediyorum’’ dedi.                

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde bulunan Bozkurt Spor Lisesi öğrencileri Denizli İl Güreş Müsabakaları’ndan derece ile döndüler. 

 

 

Denizli Bozkurt Spor Lisesi ve Bozkurt Belediyespor Kulübü koordinasyonunda çalışmalara devam eden sporcular Denizli genelinde yapılan güreş turnuvasından 7 madalya ile döndü. Aynı zamanda Bozkurt Belediyespor Kulübü sporcusu olan öğrenciler Berkant Yıldırım, Muhammet Karakuş katıldıkları turnuvadan altın madalya ile dönerken, Celal Arslan, Mustafa Solmaz gümüş madalya kazandı.  İlçelerini gururlandıran gençlerden Diyar Daşkın, Gökalp Hızlı bronz madalya almaya hak kazandılar. 2018-2019 Ayrıca Okul Sporları Engelliler Güreş Turnuvası’nda Bozkurtlu Berkcan Coşkun serbest stil dalında Denizli ikinciliği ile gümüş madalya almaya hak kazandı.

 

BAŞKAN ÇELİK’TEN TEBRİK

 

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik konuyla ilgili Bozkurtlu gençlerin kendisini gururlandırdığını ve sporculara her zaman destek olacağını söyledi. Başkan Çelik “Bu güzel başarı ile adını duyuran Bozkurt Belediyespor’un ve sporcularının daha büyük başarılar ile yola devam edeceğinden şüphem yok. Elde edilen başarıda emeği geçen Bozkurt Spor Lisesi öğretmeni Ferhat Pekel, güreş eğitmeni Aydın Hüseyinoğlu ve değerli öğrencileri bir kez daha tebrik ediyorum’’ dedi.

               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.