Bu açılış kadınların sosyal yaşamına renk verecek

SİYASET 01.04.2017 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu açılış kadınların sosyal yaşamına renk verecek

Çameli Modern Kapalı pazar yerinde Çameli Üreten Kadınlar Derneği açılışı gerçekleşti.

Açılışa 64. Türkiye Hükûmeti'nde T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Denizli Ak Parti Milletvekilimiz Dr.Sema Ramazanoğlu Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Çameli Kadın Kolları, Gençlik kolları, Çameli Milli Eğitim İlçe Müdürü Murat Uzun, Mahalle Muhtarları katıldı, Halk Eğitim Usta Öğretici Filiz Çoşkar, Usta Öğretici Şennur Akyol, Aylin Ateş katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı.     KADINLARIN SOSYAL YAŞAMINA RENK VERECEK Çameli İlçe Merkezinde yer alan 9 bin 604 Metre kare alan üzerine inşa edilecek. 140 adet sergi alanı kapasiteli, 21 adet işyeri sosyal donatı ile göz dolduran Çameli Modern Pazar Yerindeki Çameli Üreten Kadınlar Derneği ( ÇAMKAD ) açılışı gerçekleşti. Açılış Konuşmasında Başkan ARSLAN;2014 Yılında göreve geldiğimizde 157 dev projesinde yer alan Çameli Modern Kapalı Pazar Yeri sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada Çameli Halk Eğitim Merkezindeki bayanlar ile birlikte ofisimizde el emeği göz nuru işlemeler sergilenmekte dedi aynı zamanda bayanların vakit geçireceği sohbet edip günlerini yapacağı bir cafeterya ve çocukları için bir oyun parkuru mevcut karşı tarafta ise gençler için ayrı bir cafetaryamız var oyun salonları ve dinlenme yerleri mevcut Çameli Pazar Yerimizin üst katı sosyal donatısı ile Çameli'ye ayrı bir renk katacak dedi.       Denizli Ak Parti Milletvekili Dr.Sema Ramazanoğlu Çameli ilçesinde Bayanların sosyal hayatlarını geçireceği güzel bir mekan olmuş Hanım Kardeşlerimizin el emeği göz nuru işlemeler kıyafetler ile göz dolduruyor Çameli artık modern bir ilçe yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor 10 yıl önceki Çameli ile 10 yıl sonraki Çameli arasında büyük fark var. Başkanımız İnternettende satış yapacakları bir site olduğunu söyledi artık Çameli'nin cevizi, fasülyesi ve ürünleri artık herkes tanıyacak dedi. Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum. Hükümet sistemi değişikliğine vatandaşımız büyük oranla ‘evet’ diyecek.
Çameli Modern Kapalı pazar yerinde Çameli Üreten Kadınlar Derneği açılışı gerçekleşti.

Açılışa 64. Türkiye Hükûmeti'nde T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Denizli Ak Parti Milletvekilimiz Dr.Sema Ramazanoğlu Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Çameli Kadın Kolları, Gençlik kolları, Çameli Milli Eğitim İlçe Müdürü Murat Uzun, Mahalle Muhtarları katıldı, Halk Eğitim Usta Öğretici Filiz Çoşkar, Usta Öğretici Şennur Akyol, Aylin Ateş katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı.

 

 

KADINLARIN SOSYAL YAŞAMINA RENK VERECEK

Çameli İlçe Merkezinde yer alan 9 bin 604 Metre kare alan üzerine inşa edilecek. 140 adet sergi alanı kapasiteli, 21 adet işyeri sosyal donatı ile göz dolduran Çameli Modern Pazar Yerindeki Çameli Üreten Kadınlar Derneği ( ÇAMKAD ) açılışı gerçekleşti. Açılış Konuşmasında Başkan ARSLAN;2014 Yılında göreve geldiğimizde 157 dev projesinde yer alan Çameli Modern Kapalı Pazar Yeri sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada Çameli Halk Eğitim Merkezindeki bayanlar ile birlikte ofisimizde el emeği göz nuru işlemeler sergilenmekte dedi aynı zamanda bayanların vakit geçireceği sohbet edip günlerini yapacağı bir cafeterya ve çocukları için bir oyun parkuru mevcut karşı tarafta ise gençler için ayrı bir cafetaryamız var oyun salonları ve dinlenme yerleri mevcut Çameli Pazar Yerimizin üst katı sosyal donatısı ile Çameli'ye ayrı bir renk katacak dedi.

 

 

 

Denizli Ak Parti Milletvekili Dr.Sema Ramazanoğlu Çameli ilçesinde Bayanların sosyal hayatlarını geçireceği güzel bir mekan olmuş Hanım Kardeşlerimizin el emeği göz nuru işlemeler kıyafetler ile göz dolduruyor Çameli artık modern bir ilçe yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor 10 yıl önceki Çameli ile 10 yıl sonraki Çameli arasında büyük fark var. Başkanımız İnternettende satış yapacakları bir site olduğunu söyledi artık Çameli'nin cevizi, fasülyesi ve ürünleri artık herkes tanıyacak dedi. Referandum, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine ve hiç durmadan çalışacağına inanıyorum. Hükümet sistemi değişikliğine vatandaşımız büyük oranla ‘evet’ diyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.