Bu bakkalda para geçmiyor

GÜNDEM 21.10.2016 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu bakkalda para geçmiyor

denizli haber / denizli 20 haber / Bu bakkalda para geçmiyor

İstanbul Üsküdar'da Kanber Bozan'ın işlettiği bakkal dükkanında çocuklar alışverişi kitap özetiyle yapıyor. Kitap özetini anlatan çocuklar dilediği ürünü alabiliyor.   Üsküdar'da bir bakkal dükkanı işleten Kanber Bozan ve oğlu Fırat Bozan, mahallenin çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve durumu olmayanların dilediğini alabilmelerini kolaylaştırmak için kitap karşılığında alışveriş imkanı sağlıyor.   Bakkalda bulunan kütüphaneden bir kitap okuyup özetini Bakkal Kanber Amca ya da oğlu Fırat'a anlatan çocuklar, dilediği ürüne sahip olabiliyor. Sosyal medyada da oldukça fazla ilgi gören projeye birçok ilden kitap gönderiliyor. Bakkal Kanber ise, projeyi büyütmek için destek bekliyor.
denizli haber / denizli 20 haber / Bu bakkalda para geçmiyor

İstanbul Üsküdar'da Kanber Bozan'ın işlettiği bakkal dükkanında çocuklar alışverişi kitap özetiyle yapıyor. Kitap özetini anlatan çocuklar dilediği ürünü alabiliyor.

 

Üsküdar'da bir bakkal dükkanı işleten Kanber Bozan ve oğlu Fırat Bozan, mahallenin çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve durumu olmayanların dilediğini alabilmelerini kolaylaştırmak için kitap karşılığında alışveriş imkanı sağlıyor.

 

Bakkalda bulunan kütüphaneden bir kitap okuyup özetini Bakkal Kanber Amca ya da oğlu Fırat'a anlatan çocuklar, dilediği ürüne sahip olabiliyor. Sosyal medyada da oldukça fazla ilgi gören projeye birçok ilden kitap gönderiliyor. Bakkal Kanber ise, projeyi büyütmek için destek bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.