Bu Çayın Tadı Başka

YAŞAM 20.06.2017 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu Çayın Tadı Başka

Denizli Çameli ilçesinde iftar programında kurulan çay düzeneği kömür ateşi ve meşe odunu ile pişen çay sebil gibi çeşmeden dağıtılıyor. İçenler çayın tadına doyamıyor.

Bu Çayın Tadı Başka   Denizli Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesinde İftar programlarında yemek verildikten sonra kurulan çay düzeneği ile ikram edilen çayın tadı bir başka oldu.   Vatandaşlar tarafından kurulan düzenekle iftar programlarında, sebili aratmayan bir görsel yapan vatandaşlar çayları iftara gelen halka kolaylıkla dağıtıyor. Kurulan çay düzeneğinde duvarın arkasında sabitlenmiş kömür ateşi ve meşe odunuyla pişen, su ve yanında çay kazanı bulunuyor. Duvarın arkasında görenler su çeşmesi sanıyorlar, ama çeşme görünüşlü yapılan bu çay projesi sayesinde kolaylıkla 1000 kişiye çay ikramında bulunuyor. Çeşmeden akan çay, Çameli halkının tadı ve lezzetiyle ilgisini çekerek Sarıkavak Mahallesinden de tam not almayı başardı.  
Denizli Çameli ilçesinde iftar programında kurulan çay düzeneği kömür ateşi ve meşe odunu ile pişen çay sebil gibi çeşmeden dağıtılıyor. İçenler çayın tadına doyamıyor.

Bu Çayın Tadı Başka

 

Denizli Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesinde İftar programlarında yemek verildikten sonra kurulan çay düzeneği ile ikram edilen çayın tadı bir başka oldu.

 

Vatandaşlar tarafından kurulan düzenekle iftar programlarında, sebili aratmayan bir görsel yapan vatandaşlar çayları iftara gelen halka kolaylıkla dağıtıyor.



Kurulan çay düzeneğinde duvarın arkasında sabitlenmiş kömür ateşi ve meşe odunuyla pişen, su ve yanında çay kazanı bulunuyor. Duvarın arkasında görenler su çeşmesi sanıyorlar, ama çeşme görünüşlü yapılan bu çay projesi sayesinde kolaylıkla 1000 kişiye çay ikramında bulunuyor.



Çeşmeden akan çay, Çameli halkının tadı ve lezzetiyle ilgisini çekerek Sarıkavak Mahallesinden de tam not almayı başardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.