Bu kadarına da pes, otomobille adeta ev taşıdı

ASAYİŞ 26.08.2018 - 20:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bu kadarına da pes, otomobille adeta ev taşıdı

Denizli'de bir vatandaş tek kişilik karyolayı otomobilin üzerine bağlayarak diğer eşyaları da yükleyerek trafiğe çıktı. Bu tehlikeli yük taşımayı trafiği tehlikeye düşürdüğü düşüncesiyle cep telefonuyla çektiği resimleri sosyal medyada paylaşan bir vatandaş, yetkilileri göreve davet etti.   Bayram için gezmeye giden Denizli'de Bayan Kuaförlüğü yapan Yasemin Arslan Sakar, önünde seyir halinde üzerinde tek kişilik karyola üzerine yatağını ve bir çok eşya yüklü bir otomobil fark etti. Bu görüntü adeta "Buna da pes" dedirtecek kadar vardı. Cep telefonuyla trafiği tehlikeye düşüren otomobili çeken, Arslan Sakar, fotoğrafları facebook adresinde paylaştı. Sosyal medya üzerinde kendisine ulaştığımız Arslan Sakar, devletin buna bir çözüm bulması gerektiğini dile getirdi. Yasemin Arslan Sakar, "Aslında ilk gördüğümde şaşırdım daha sonra normal karşıladım. Çünkü burası Türkiye. Üstelik bu tür insanlardan çok var burada. Ama asıl önemli olan şu o trafikte bir düşşe onca eşya belki bir çok kişi ölebilir. zincirleme kaza olabilirdi. Trafiğe böyle çıkanların cezasız kalmamalı. Takip edilmeli yada ne bileyim devlet bir çözüm bulmalı izin vermemeli" dedi.    

Denizli'de bir vatandaş tek kişilik karyolayı otomobilin üzerine bağlayarak diğer eşyaları da yükleyerek trafiğe çıktı. Bu tehlikeli yük taşımayı trafiği tehlikeye düşürdüğü düşüncesiyle cep telefonuyla çektiği resimleri sosyal medyada paylaşan bir vatandaş, yetkilileri göreve davet etti.

 

Bayram için gezmeye giden Denizli'de Bayan Kuaförlüğü yapan Yasemin Arslan Sakar, önünde seyir halinde üzerinde tek kişilik karyola üzerine yatağını ve bir çok eşya yüklü bir otomobil fark etti. Bu görüntü adeta "Buna da pes" dedirtecek kadar vardı. Cep telefonuyla trafiği tehlikeye düşüren otomobili çeken, Arslan Sakar, fotoğrafları facebook adresinde paylaştı. Sosyal medya üzerinde kendisine ulaştığımız Arslan Sakar, devletin buna bir çözüm bulması gerektiğini dile getirdi. Yasemin Arslan Sakar, "Aslında ilk gördüğümde şaşırdım daha sonra normal karşıladım. Çünkü burası Türkiye. Üstelik bu tür insanlardan çok var burada. Ama asıl önemli olan şu o trafikte bir düşşe onca eşya belki bir çok kişi ölebilir. zincirleme kaza olabilirdi. Trafiğe böyle çıkanların cezasız kalmamalı. Takip edilmeli yada ne bileyim devlet bir çözüm bulmalı izin vermemeli" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.