Bu kampanya ile ulaşılmazlara ulaşılacak Koruyucu Aile anlatılacak

YAŞAM 26.06.2016 - 02:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bu kampanya ile ulaşılmazlara ulaşılacak Koruyucu Aile anlatılacak

denizli haber / denizli 20 haber / Bu kampanya ile ulaşılmazlara ulaşılacak Koruyucu Aile anlatılacak

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ve Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin (DEKAD) yürüttüğü  “Her Çocuk Özeldir” projesi altında gerçekleştirilecek kampanya ile Denizli’nin en uç noktasındaki vatandaşlara ulaşılacak, Koruyu Aile modeli anlatılacak. Çocuklar gülsün diye gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren ve Türkiye’de önemli konumda bulunan Denizli Koruyucu Aile Derneği, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan “Her Çocuk Özeldir” projesi altında oluşturulacak kampanya için Koruyucu Aile Derneği binasında toplantı düzenlendi. Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya dernek gönüllüleri katılarak bilgilendirme yapıldı. Kampanya amacının Koruyucu Aile modelini yerel ve ulusal ölçekte yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğu belirtilen toplantıda hedefin koruyucu aileler ve aday koruyucu ailelerde ortak algı ve vizyon oluşturmak olduğu belirtildi. Ayrıca toplantıda koruyucu aile hizmet modelinin niteliğinin artırılması sağlanacağı ifade edildi. Denizli’nin tüm ilçelerine gidilerek tanıtılacak olan kampanya ile Denizli’nin en uç noktasındaki vatandaşlara Koruyucu Aile anlatılarak, farkındalık yaratılacak. Ayrıca dernek Koruyucu Aile’yi anlatmak için bir aile toplantısında, bir kafede ya da kapınızda karşınıza çıkabilir. PROJE ORTAKLARI KİM? Ayrıca 2 yıl sürecek olan “Her Çocuk Özeldir” projesi Belçika, Litvanya ve Çek Cumhuriyetinin ortaklığı ile DEKAD koordinatörlüğünde devam ediyor. Projede Koruyucu Aile modeli farkındalığının yanı sıra Koruyucu Aileler süreçlerine yönelik ülkeler arası bilgi ve deneyim paylaşımlarını da içeriyor.  
denizli haber / denizli 20 haber / Bu kampanya ile ulaşılmazlara ulaşılacak Koruyucu Aile anlatılacak

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ve Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin (DEKAD) yürüttüğü  “Her Çocuk Özeldir” projesi altında gerçekleştirilecek kampanya ile Denizli’nin en uç noktasındaki vatandaşlara ulaşılacak, Koruyu Aile modeli anlatılacak.

Çocuklar gülsün diye gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren ve Türkiye’de önemli konumda bulunan Denizli Koruyucu Aile Derneği, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan “Her Çocuk Özeldir” projesi altında oluşturulacak kampanya için Koruyucu Aile Derneği binasında toplantı düzenlendi.

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya dernek gönüllüleri katılarak bilgilendirme yapıldı. Kampanya amacının Koruyucu Aile modelini yerel ve ulusal ölçekte yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğu belirtilen toplantıda hedefin koruyucu aileler ve aday koruyucu ailelerde ortak algı ve vizyon oluşturmak olduğu belirtildi. Ayrıca toplantıda koruyucu aile hizmet modelinin niteliğinin artırılması sağlanacağı ifade edildi.

Denizli’nin tüm ilçelerine gidilerek tanıtılacak olan kampanya ile Denizli’nin en uç noktasındaki vatandaşlara Koruyucu Aile anlatılarak, farkındalık yaratılacak. Ayrıca dernek Koruyucu Aile’yi anlatmak için bir aile toplantısında, bir kafede ya da kapınızda karşınıza çıkabilir.

PROJE ORTAKLARI KİM?
Ayrıca 2 yıl sürecek olan “Her Çocuk Özeldir” projesi Belçika, Litvanya ve Çek Cumhuriyetinin ortaklığı ile DEKAD koordinatörlüğünde devam ediyor. Projede Koruyucu Aile modeli farkındalığının yanı sıra Koruyucu Aileler süreçlerine yönelik ülkeler arası bilgi ve deneyim paylaşımlarını da içeriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.