Bu Ödülü Almak İçin Yarışalım

DENİZLİ 29.11.2019 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu Ödülü Almak İçin Yarışalım

Denizli Ticaret İl Müdürlüğü, tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla 2019 yılı faaliyetleri dikkate alınarak 6 dalda tüketici ödülü verilecek.     Tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla "Bilinçli Tüketici Ödülü" "Yazılı Basın Tüketici Ödülü", "Radyo Televizyon Programı Ödülü", "Tüketici Özel Ödülü", "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü"," Bilimsel Çalışma Ödülü", ve "Tüketici Özel Ödülü" dallarında hak sahiplerine verilmesi planlanan "2019 Yılı 23. Tüketici Ödülleri"ne ilişkin ilan metni ve Tüketici Ödülleri Öneri Formatı doldurulması gerekiyor. Başvurulara esas teşkil edecek bilgi ve belgelerin en geç 01.02.2020 tarihine kadar Denizli Ticaret İl Müdürlüğü'ne verilmesi gerekiyor.       

Denizli Ticaret İl Müdürlüğü, tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla 2019 yılı faaliyetleri dikkate alınarak 6 dalda tüketici ödülü verilecek.

 

 

Tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla "Bilinçli Tüketici Ödülü" "Yazılı Basın Tüketici Ödülü", "Radyo Televizyon Programı Ödülü", "Tüketici Özel Ödülü", "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü"," Bilimsel Çalışma Ödülü", ve "Tüketici Özel Ödülü" dallarında hak sahiplerine verilmesi planlanan "2019 Yılı 23. Tüketici Ödülleri"ne ilişkin ilan metni ve Tüketici Ödülleri Öneri Formatı doldurulması gerekiyor. Başvurulara esas teşkil edecek bilgi ve belgelerin en geç 01.02.2020 tarihine kadar Denizli Ticaret İl Müdürlüğü'ne verilmesi gerekiyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.