Bu Olay Denizli'de Sokak Kapattırdı

ASAYİŞ 03.02.2020 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu Olay Denizli'de Sokak Kapattırdı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde doğalgaz kaçağı tespit edilen sokak ekipler tarafından tedbiren kapatılarak kaçak önlendi.   Edinilen bilgilere göre olay Pamukkale İlçesi Kuşpınar Mahallesi 1283 sokakta yaşandı. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yoğun bir gaz kokusunun olduğunu fark etti. Doğal gaz kaçağından şüphelenen ekipler, doğal gaz yetkililerini çağırdı. Doğal gaz yetkilileri sokaktaki binalarda yaptığı incelemede herhangi bir gaz kaçağının bulunmadığını tespit etti. Durum polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi.    GAZ KAÇAĞI OTOMOBİLDEN ÇIKIYORMUŞ İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sokağı kapatarak inceleme başlattı. Yapılan incelemede gazın sokak üzerinde park halinde bulunan 34 ZUE 06 plakalı otomobilden geldiğini belirledi. Ekipler, otomobilin sahibini de çağıran ekipler, gaz kaçağını önlemek için çalışma başlattı. Otomobilin gaz kaçırdığı tespit eden itfaiye ekipleri, duruma müdahale ederek kaçağı kesti.   Olayla ilgili inceleme başlatıldı.   Kaynak: Aynahaber Net

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde doğalgaz kaçağı tespit edilen sokak ekipler tarafından tedbiren kapatılarak kaçak önlendi.

 

Edinilen bilgilere göre olay Pamukkale İlçesi Kuşpınar Mahallesi 1283 sokakta yaşandı. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yoğun bir gaz kokusunun olduğunu fark etti. Doğal gaz kaçağından şüphelenen ekipler, doğal gaz yetkililerini çağırdı. Doğal gaz yetkilileri sokaktaki binalarda yaptığı incelemede herhangi bir gaz kaçağının bulunmadığını tespit etti. Durum polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. 

 

GAZ KAÇAĞI OTOMOBİLDEN ÇIKIYORMUŞ


İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sokağı kapatarak inceleme başlattı. Yapılan incelemede gazın sokak üzerinde park halinde bulunan 34 ZUE 06 plakalı otomobilden geldiğini belirledi. Ekipler, otomobilin sahibini de çağıran ekipler, gaz kaçağını önlemek için çalışma başlattı. Otomobilin gaz kaçırdığı tespit eden itfaiye ekipleri, duruma müdahale ederek kaçağı kesti.

 

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: Aynahaber Net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.