Bu Proje Denizli’ye Renk Katacak

GÜNDEM 24.05.2017 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu Proje Denizli’ye Renk Katacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün basın emekçileri ile bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün basın emekçileri ile bir araya geldi. Keyifli bir sohbet havasında geçen toplantıda Denizli’nin en önemli projeleri hakkında da açıklamalar yapan Osman Zolan, gazetecilerin sorusu üzerine Gökpınar Baraj Gölü’nün olduğu bölge ile ilgili bir proje hazırlandığını ve çok yakında hayata geçirmek adına çalışmaların devam ettiğini söyledi.   Denizli’nin en önemli noktalarından biri olarak dikkat çeken, ancak resmi prosedür ve koruma kanunu nedeni ile alt ve üst yapı çalışmalarında bir türlü yol alınamayan Gökpınar Barajı ve çevresi Denizli’nin yeni cazibe merkezi olacak.   Konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zolan ”Bugün görevlendirdiğimiz bir ekip Ankara’da Gökpınar Barajı ve çevresi ile ilgili geliştirdiğimiz projeyi ilgili bakanlıklara sunacak.Proje kabul edildiği taktirde Denizli’ye yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olacağız. Baraj içme suyu havzasında bulunduğu için işlemler biraz yavaş yürüyor. Allah bizi o barajın suyuna muhtaç etmesin. Ancak elimizdeki bu imkanı kullanarak hem rahmetli valimiz Recep Yazıcıoğlu’nun hayali olan su sporlarının orada yapılmasını sağlayacağız, hemde yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız.” dedi.   Baraj kenarından geçecek bir çevre yolu ile Ankara yoluna alternatif bir güzergah oluşturacaklarını açıklayan Zolan ”bölgeye yapacağımız çevre yolunun yanı sıra, yapılaşmaya izin vermeden, önemli bir alanı ağaçlandıracağız. Bölgede kır düğün salonları, spor alanları ve buna benzer özel aktivite alanları oluşturup, hem yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız, hemde bölgeyi bu atıl halden kurtaracağız. Projemiz onaylandığı anda özel mülklerin bir kısmını kamulaştırarak ve 18. maddeyi geçirerek çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.           Kaynak:AynaHaber.Net
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün basın emekçileri ile bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün basın emekçileri ile bir araya geldi.

Keyifli bir sohbet havasında geçen toplantıda Denizli’nin en önemli projeleri hakkında da açıklamalar yapan Osman Zolan, gazetecilerin sorusu üzerine Gökpınar Baraj Gölü’nün olduğu bölge ile ilgili bir proje hazırlandığını ve çok yakında hayata geçirmek adına çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

Denizli’nin en önemli noktalarından biri olarak dikkat çeken, ancak resmi prosedür ve koruma kanunu nedeni ile alt ve üst yapı çalışmalarında bir türlü yol alınamayan Gökpınar Barajı ve çevresi Denizli’nin yeni cazibe merkezi olacak.

 

Konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zolan ”Bugün görevlendirdiğimiz bir ekip Ankara’da Gökpınar Barajı ve çevresi ile ilgili geliştirdiğimiz projeyi ilgili bakanlıklara sunacak.Proje kabul edildiği taktirde Denizli’ye yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olacağız. Baraj içme suyu havzasında bulunduğu için işlemler biraz yavaş yürüyor. Allah bizi o barajın suyuna muhtaç etmesin. Ancak elimizdeki bu imkanı kullanarak hem rahmetli valimiz Recep Yazıcıoğlu’nun hayali olan su sporlarının orada yapılmasını sağlayacağız, hemde yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız.” dedi.

 

Baraj kenarından geçecek bir çevre yolu ile Ankara yoluna alternatif bir güzergah oluşturacaklarını açıklayan Zolan ”bölgeye yapacağımız çevre yolunun yanı sıra, yapılaşmaya izin vermeden, önemli bir alanı ağaçlandıracağız. Bölgede kır düğün salonları, spor alanları ve buna benzer özel aktivite alanları oluşturup, hem yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız, hemde bölgeyi bu atıl halden kurtaracağız. Projemiz onaylandığı anda özel mülklerin bir kısmını kamulaştırarak ve 18. maddeyi geçirerek çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak:AynaHaber.Net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.