Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2020 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde

Nevşehir Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaç'a ait tavuğun yumurtladığı yumurtalar dikkat çekti. Yumurtaların üzerinde "Allah" ifadesini görenler şaşırdı.   İneklerin derilerinde "Allah" yazısına benzeyen desenler veya yumurtaların üzerinde "Allah" yazısına benzeyen şekiller her zaman dikkat çeker. Nevşehir, Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaş'ın tavuğu da sürekli olarak böyle yumurtalar yumurtluyor.     TAVUĞU 3 YIL ÖNCE ALDI   Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilik ile uğraşan Yaşar Ertaş bundan 3 yıl önce bir tavuk aldı. Almış olduğu tavuk yumurtlamaya başlamasının ardından yumurtladığı yumurtaların üzerinde 'Allah' yazısı olmasının ardından bunu köylüler ile paylaştı.     HER YUMURTASININ ÜZERİNDE "ALLAH" YAZISI VAR   Aradan geçen 3 yılın ardından da tavuğun her yumurtladığı yumurta üzerinde Allah yazısı olması köylülerin de ilgisini çekmeye başladı.  

Nevşehir Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaç'a ait tavuğun yumurtladığı yumurtalar dikkat çekti. Yumurtaların üzerinde "Allah" ifadesini görenler şaşırdı.

 

İneklerin derilerinde "Allah" yazısına benzeyen desenler veya yumurtaların üzerinde "Allah" yazısına benzeyen şekiller her zaman dikkat çeker. Nevşehir, Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaş'ın tavuğu da sürekli olarak böyle yumurtalar yumurtluyor.

 

 

TAVUĞU 3 YIL ÖNCE ALDI

 

Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilik ile uğraşan Yaşar Ertaş bundan 3 yıl önce bir tavuk aldı. Almış olduğu tavuk yumurtlamaya başlamasının ardından yumurtladığı yumurtaların üzerinde 'Allah' yazısı olmasının ardından bunu köylüler ile paylaştı.

 

 

HER YUMURTASININ ÜZERİNDE "ALLAH" YAZISI VAR

 

Aradan geçen 3 yılın ardından da tavuğun her yumurtladığı yumurta üzerinde Allah yazısı olması köylülerin de ilgisini çekmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.