Bu yol çözüm bekliyor!

DENİZLİ 09.03.2017 - 13:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu yol çözüm bekliyor!

Denizli Acıpayam İlçesi'nde daha önce bir çok kazanın ve mahrumiyetin yaşandığı Acıpayam-Çameli yolunda dün 3 TIR aynı noktada mahsur kaldı.

 Acıpayam-Çameli yolu üzerinde Şehitler Çeşmesi mevkisinde bulunan rampada dün havanın yağışlı olmasından dolayı kayganlaşan yolda, çimento ve gaz yüklü iki TIR kayarak uçurumdan düşmekten son anda kurtulmuştu. İlerleyen saatlerde aynı yerde CE 3335 XX yabancı plakalı TIR şoförü gece kayarak yolda kaldı. TIR'ın yolda kalmasından dolayı yol trafiğe kapandı.     Sürücüsü yabancı uyruklu olan TIR, dün akşam saatlerinde Şehitler Çeşmesi Mevkiinde seyir halindeyken rampayı çıktığı sırada yolda kaldı. Sürücüsünün tüm çabalarına rağmen hareket ettirilemeyen TIR'ın, çekilmesi için olay yerine diğer sürücülerin iş makinesi çağırdığı belirtildi.   Görgü tanığı vatandaşlar söz konusu rampada kalan TIR'ın Fethiye istikametine gittiğini, sürücüsünün navigasyon kurbanı olduğunu ve Türkçe de bilmediğini dile getirdiler. Olayın meydana geldiği alana gelen çekici tarafından mahsur kalan TIR kurtarıldı.     Vatandaşlar bu yolda sürekli sıkıntı oluştuğunu ve bir çok kazanın meydana geldiğini belirttiler. Meydana gelen kaza veya olumsuz bir durumda trafiğin tamamen durduğunu dile getiren vatandaşlar yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.      
Denizli Acıpayam İlçesi'nde daha önce bir çok kazanın ve mahrumiyetin yaşandığı Acıpayam-Çameli yolunda dün 3 TIR aynı noktada mahsur kaldı.

 Acıpayam-Çameli yolu üzerinde Şehitler Çeşmesi mevkisinde bulunan rampada dün havanın yağışlı olmasından dolayı kayganlaşan yolda, çimento ve gaz yüklü iki TIR kayarak uçurumdan düşmekten son anda kurtulmuştu. İlerleyen saatlerde aynı yerde CE 3335 XX yabancı plakalı TIR şoförü gece kayarak yolda kaldı. TIR'ın yolda kalmasından dolayı yol trafiğe kapandı.

 

 

Sürücüsü yabancı uyruklu olan TIR, dün akşam saatlerinde Şehitler Çeşmesi Mevkiinde seyir halindeyken rampayı çıktığı sırada yolda kaldı. Sürücüsünün tüm çabalarına rağmen hareket ettirilemeyen TIR'ın, çekilmesi için olay yerine diğer sürücülerin iş makinesi çağırdığı belirtildi.

 

Görgü tanığı vatandaşlar söz konusu rampada kalan TIR'ın Fethiye istikametine gittiğini, sürücüsünün navigasyon kurbanı olduğunu ve Türkçe de bilmediğini dile getirdiler. Olayın meydana geldiği alana gelen çekici tarafından mahsur kalan TIR kurtarıldı.

 

 

Vatandaşlar bu yolda sürekli sıkıntı oluştuğunu ve bir çok kazanın meydana geldiğini belirttiler. Meydana gelen kaza veya olumsuz bir durumda trafiğin tamamen durduğunu dile getiren vatandaşlar yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.