Buldan Belediyesi’nden Türlübey Mahallesi’nde evi yanan aileye yardım eli

YAŞAM 11.06.2019 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan Belediyesi’nden Türlübey Mahallesi’nde evi yanan aileye yardım eli

Buldan Belediyesi, Türlübey Mahallesi’nde meydana gelen yangında, evleri yanarak kullanılmaz hale gelen aileye yardım eli uzattı.    Buldan Kaymakamlığının geçici olarak tahsis ettiği eski sağlık ocağında barınan ailenin ev eşyaları ile tüm ihtiyaçları Buldan Belediyesi tarafından karşılandı.     Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra çıkan yangında Hasan Demir’e ait ev tamamen yandı.  İki çocuğu ile birlikte evsiz kalan Hasan Demir’e Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi sahip çıktı.  Türlübey Mahallesi’ndeki eski sağlık ocağı Buldan Kaymakamlığı tarafından aileye geçici olarak tahsis edilirken, Buldan Belediyesi,  sağlık ocağını baştan aşağı yeniden döşedi.     Demir ailesi, Kendilerine barınacak bir yuva bulmanın sevincini yaşadı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ailenin mağduriyetini gidermek için desteklerinin devam edeceğini belirtti.      

Buldan Belediyesi, Türlübey Mahallesi’nde meydana gelen yangında, evleri yanarak kullanılmaz hale gelen aileye yardım eli uzattı. 

 

Buldan Kaymakamlığının geçici olarak tahsis ettiği eski sağlık ocağında barınan ailenin ev eşyaları ile tüm ihtiyaçları Buldan Belediyesi tarafından karşılandı.

 

 

Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra çıkan yangında Hasan Demir’e ait ev tamamen yandı.  İki çocuğu ile birlikte evsiz kalan Hasan Demir’e Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi sahip çıktı.  Türlübey Mahallesi’ndeki eski sağlık ocağı Buldan Kaymakamlığı tarafından aileye geçici olarak tahsis edilirken, Buldan Belediyesi,  sağlık ocağını baştan aşağı yeniden döşedi.

 

 

Demir ailesi, Kendilerine barınacak bir yuva bulmanın sevincini yaşadı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ailenin mağduriyetini gidermek için desteklerinin devam edeceğini belirtti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.