Buldan'da fotoğraf stüdyosuna silahlı saldırı!

ASAYİŞ 11.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da fotoğraf stüdyosuna silahlı saldırı!

Denizli Buldan İlçe'sinde Fotoğraf Stüdyosu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 20.40 sularında meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi veya kişiler 4 Eylül Mahallesi Bağlayan Sokakta yer alan Ö.S'ye ait fotoğraf stüdyosuna tüfekle ateş açtı. Saldırı sırasında fotoğrafçının kapalı olduğu ve işyerinde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma sürerken Buldan'da son zamanlarda yaşanan işyeri ve araç kurşunlama olayları sonrasında Buldanlı vatandaşlar "İlçemizde bu tür olaylar yaşanmazdı son zamanlarda Buldan'a ne oluyor? " demekten kendilerini alıkoyamadı.
Denizli Buldan İlçe'sinde Fotoğraf Stüdyosu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 20.40 sularında meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi veya kişiler 4 Eylül Mahallesi Bağlayan Sokakta yer alan Ö.S'ye ait fotoğraf stüdyosuna tüfekle ateş açtı. Saldırı sırasında fotoğrafçının kapalı olduğu ve işyerinde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürerken Buldan'da son zamanlarda yaşanan işyeri ve araç kurşunlama olayları sonrasında Buldanlı vatandaşlar "İlçemizde bu tür olaylar yaşanmazdı son zamanlarda Buldan'a ne oluyor? " demekten kendilerini alıkoyamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.