Buldan’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2018 - 14:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Denizli’nin Buldan ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kubar esrar ile kenevir ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.  Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden H.Ö.'nün evinde uyuşturucu madde olduğu bilgisini alan jandarma ekipleri harekete geçerek adrese baskı düzenledi. Operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 100 gram kubar esrar ile 50 kök kenevir ele geçirildi. Operasyonun ardından H.Ö. isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. 

Denizli’nin Buldan ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kubar esrar ile kenevir ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. 


Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden H.Ö.'nün evinde uyuşturucu madde olduğu bilgisini alan jandarma ekipleri harekete geçerek adrese baskı düzenledi. Operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 100 gram kubar esrar ile 50 kök kenevir ele geçirildi. Operasyonun ardından H.Ö. isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.