Buldan’da kurbanlık alışverişi erken başladı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2020 - 13:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Buldan’da kurbanlık alışverişi erken başladı

Kurban Bayramının yaklaşması ile Denizli’nin Buldan ilçesinde kurbanlık alışverişleri başladı. İlçede Küçükbaş hayvanların fiyatları bin 500 TL’den fiyatlarla başlarken büyükbaş kurbanlıkların fiyatları ise 5 bin TL ile 20 bin TL’ye arasında değişiyor. Buldan ilçesinde Kurban Bayramına yaklaşık 45 gün kala hayvan pazarlarına vatandaşların ilgi odağı haline geldi. İlçede vatandaşlar kurbanlık alımına erken başlarken fiyatlar ise kimi vatandaşa göre pahalı kimine göre ise ucuz. Kurbanlıkların fiyatı küçükbaş hayvanlarda bin 500 TL’den başlayarak 3 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Büyükbaş hayvanların fiyatları ise 5-20 bin TL arasında olduğu öğrenildi.     Besicilik maliyetlerinin yüksek olduğunu belirten besicilerden Lütfü Demiral, “Hayvanlarımızı beslemek için hazır yem ve saman fiyatları çok yüksek, ayrıca hayvan bakımı kolay değil. Alıcıları da çok iyi anlıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kurban nasip etsin” dedi.  

Kurban Bayramının yaklaşması ile Denizli’nin Buldan ilçesinde kurbanlık alışverişleri başladı. İlçede Küçükbaş hayvanların fiyatları bin 500 TL’den fiyatlarla başlarken büyükbaş kurbanlıkların fiyatları ise 5 bin TL ile 20 bin TL’ye arasında değişiyor.


Buldan ilçesinde Kurban Bayramına yaklaşık 45 gün kala hayvan pazarlarına vatandaşların ilgi odağı haline geldi. İlçede vatandaşlar kurbanlık alımına erken başlarken fiyatlar ise kimi vatandaşa göre pahalı kimine göre ise ucuz. Kurbanlıkların fiyatı küçükbaş hayvanlarda bin 500 TL’den başlayarak 3 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Büyükbaş hayvanların fiyatları ise 5-20 bin TL arasında olduğu öğrenildi.

 

 

Besicilik maliyetlerinin yüksek olduğunu belirten besicilerden Lütfü Demiral, “Hayvanlarımızı beslemek için hazır yem ve saman fiyatları çok yüksek, ayrıca hayvan bakımı kolay değil. Alıcıları da çok iyi anlıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kurban nasip etsin” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.