Buldan Yenicekent kavşağında kaza

DENİZLİ 12.09.2017 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan Yenicekent kavşağında kaza

Denizli-Buldan Karayolu, Yenicekent Kavşağında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.  Kaza bu sabah saat 08.00 sıralarında Buldan Yeniceken kavşağında meydana geldi. Tevhit Şekerci  yönetimindeki 20 ASA 43 plakalı, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi personelini taşıyan minibüs ile pazara kendi yetiştirdiği ürünleri satmaya giden Muzaffer Tokkaya yönetimindeki 20 U 7061 plakalı minibüs Yenicekent kavşağında  çarpıştılar.   Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken her iki araç sürücüsü ve araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Kazaya çevredekiler müdahale ederken sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafında kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.   Yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.     Jandarmanın kazayla ilgili olarak soruşturması sürüyor.         

Denizli-Buldan Karayolu, Yenicekent Kavşağında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 


Kaza bu sabah saat 08.00 sıralarında Buldan Yeniceken kavşağında meydana geldi. Tevhit Şekerci  yönetimindeki 20 ASA 43 plakalı, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi personelini taşıyan minibüs ile pazara kendi yetiştirdiği ürünleri satmaya giden Muzaffer Tokkaya yönetimindeki 20 U 7061 plakalı minibüs Yenicekent kavşağında  çarpıştılar.

 

Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken her iki araç sürücüsü ve araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Kazaya çevredekiler müdahale ederken sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafında kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 

 

Jandarmanın kazayla ilgili olarak soruşturması sürüyor. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.