Bülent Uygun'dan Korona Virüs İçin En Anlamlı Çağrı

SPOR 23.03.2020 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bülent Uygun'dan Korona Virüs İçin En Anlamlı Çağrı

Korona Virüs nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara çıkan karara uymaları için Denizlispor'dan bir uyarı ve müjdeli haber geldi. Denizlispor Yönetimi, 65 yaş üstü vatandaşlara ilk seyircili maçta ücretsiz maç izlettireceklerine dair karar aldıklarını bildirdi. Yeşil Siyahlı Kulübün Teknik Direktörü Bülent Uygun'da videolu bir çağrıda bulunarak, " Sevgili Denizlililer, Allah rızası için evinizde kalın" diye uyardı.     Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Eli öpülesi, 65 yaş üstü değerli büyüklerimiz; bugünlerde öncelikle kendi sağlığınız için evde kalmalı, devletimizin sizleri korumak amaçlı almış olduğu karara uymalısınız. Bugünlerde evde çok sıkıldığınızı biliyor ve ilk seyircili maçımızda sizleri misar etmekten onur duyacağımızı bilmenizi istiyoruz” denildi. Açıklamada, bir sürprize de yer verilerek “65 yaş üstü siz değerli taraftarlarımızın biletlerini ücretsiz yükleyeceğimiz, stadyumda sizlere sıkı sıkı sarılarak hasret gidereceğimiz ilk seyircili maçımızı sabırsızlıkla bekliyor, o zamana kadar kendinize çok iyi bakmanızı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.   BÜLENT UYGUN’DAN VİDEOLU ÇAĞRI   Teknik direktör Bülent Uygun da videolu çağrısında, “Canım Türkiyem lütfen evinde kal. Sevgili Denizlililer, Allah rızası için evinizde kalın. Bu bir grip virüsü değil, öldürücü bir salgın. Hepiniz birer doktor gibi hijyeninizden sorumlusunuz. O yüzden evinizde kalın, sağlıcakla kalın, Allah rızası için kalın. Ülken için, vatan için, bütün sevdikleriniz için lütfen evinizde kalın. Birbirinizle bir arada kaldığınızda da sevgiyle bakın, aşkla bakın, son kezmiş gibi, ilk kezmiş gibi bakın, sağlıcakla kalın”  

Korona Virüs nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara çıkan karara uymaları için Denizlispor'dan bir uyarı ve müjdeli haber geldi. Denizlispor Yönetimi, 65 yaş üstü vatandaşlara ilk seyircili maçta ücretsiz maç izlettireceklerine dair karar aldıklarını bildirdi. Yeşil Siyahlı Kulübün Teknik Direktörü Bülent Uygun'da videolu bir çağrıda bulunarak, " Sevgili Denizlililer, Allah rızası için evinizde kalın" diye uyardı.  

 

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Eli öpülesi, 65 yaş üstü değerli büyüklerimiz; bugünlerde öncelikle kendi sağlığınız için evde kalmalı, devletimizin sizleri korumak amaçlı almış olduğu karara uymalısınız. Bugünlerde evde çok sıkıldığınızı biliyor ve ilk seyircili maçımızda sizleri misar etmekten onur duyacağımızı bilmenizi istiyoruz” denildi. Açıklamada, bir sürprize de yer verilerek “65 yaş üstü siz değerli taraftarlarımızın biletlerini ücretsiz yükleyeceğimiz, stadyumda sizlere sıkı sıkı sarılarak hasret gidereceğimiz ilk seyircili maçımızı sabırsızlıkla bekliyor, o zamana kadar kendinize çok iyi bakmanızı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

BÜLENT UYGUN’DAN VİDEOLU ÇAĞRI

 

Teknik direktör Bülent Uygun da videolu çağrısında, “Canım Türkiyem lütfen evinde kal. Sevgili Denizlililer, Allah rızası için evinizde kalın. Bu bir grip virüsü değil, öldürücü bir salgın. Hepiniz birer doktor gibi hijyeninizden sorumlusunuz. O yüzden evinizde kalın, sağlıcakla kalın, Allah rızası için kalın. Ülken için, vatan için, bütün sevdikleriniz için lütfen evinizde kalın. Birbirinizle bir arada kaldığınızda da sevgiyle bakın, aşkla bakın, son kezmiş gibi, ilk kezmiş gibi bakın, sağlıcakla kalın”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.