Bunalıma giren berber intihar etti

DENİZLİ 18.09.2017 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bunalıma giren berber intihar etti

Denizli Pamukkale ilçesi’nde bir kişi oturduğu apartmanın çatısında kendisini asarak intihar etti.   Edinilen bilgiye göre; Ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren Yusuf Ünal, Cuma gecesi Pamukkale İlçesi Kayıhan Mahallesi’nde oturduğu apartmanın çatısına çıkarak kendisini astı. Berber dükkanı işlettiği belirtilen Yusuf Ünal’ın intiharı, meslektaşları ve ailesini yasa boğdu.   Olayın öğrenilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası Ünal’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinden sonra Ünal’ın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.   İddialara göre 2 çocuk babası Yusuf Ünal’ın eşinden ayrılmak üzere olduğu, bu nedenden dolayı bunalıma girdiği ve hayatına son verdiği belirtildi. Arkadaşları Ünal’ın sessiz, sakin, inançlı bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, böyle bir şeyi yapacağı aklımıza gelmezdi dedi.   İntihar ederek hayatına son veren Yusuf Ünal dün Kayıhan Merkez Cami’de kılınan ikindi namazının ardından, Kayıhan Mezarlığında toprağa verildi.

Denizli Pamukkale ilçesi’nde bir kişi oturduğu apartmanın çatısında kendisini asarak intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre; Ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren Yusuf Ünal, Cuma gecesi Pamukkale İlçesi Kayıhan Mahallesi’nde oturduğu apartmanın çatısına çıkarak kendisini astı. Berber dükkanı işlettiği belirtilen Yusuf Ünal’ın intiharı, meslektaşları ve ailesini yasa boğdu.

 

Olayın öğrenilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası Ünal’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinden sonra Ünal’ın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

 

İddialara göre 2 çocuk babası Yusuf Ünal’ın eşinden ayrılmak üzere olduğu, bu nedenden dolayı bunalıma girdiği ve hayatına son verdiği belirtildi. Arkadaşları Ünal’ın sessiz, sakin, inançlı bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, böyle bir şeyi yapacağı aklımıza gelmezdi dedi.

 

İntihar ederek hayatına son veren Yusuf Ünal dün Kayıhan Merkez Cami’de kılınan ikindi namazının ardından, Kayıhan Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.