Bundan sonra çevreyi kirletirken bir daha düşünün!

YAŞAM 26.05.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bundan sonra çevreyi kirletirken bir daha düşünün!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Yalova'da yedikleri çekirdeklerin kabuklarını yere atan kişilere para cezası kesti ve bunun bütün şehirlerde uygulanması bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri,  Yalova'da yedikleri çekirdeklerin kabuklarını yere atan kişilere para cezası kesti ve bunun bütün şehirlerde uygulanması bekleniyor.   Denizli’de topluma açık alanlarda ve özellikle Pamukkale Üniversitesi karşısında bulunan Mevlana Caddesi üzerinde olan Amfi Park olarak bilinen parkta akşam saatlerinden sonra gençlerin parkta yiyecek ve içecek tükettikten sonra çöplerini, çöp kutusu yerine etrafa atarak kirletmeleri vatandaşların tepkisine neden olmuştu.  Bugün Yalova'da gerçekleşen bu olayın Denizli'de de uygulanması, çevreyi kirletenleri caydıracağı düşünülüyor. Bugün Yalova ilinde sahilde denetim yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Caddesi’nde yediği çekirdek kabuklarını yere atan 2 kişiyi tespit ettiler.   Ekipler, çevre kirliliğine neden oldukları gerekçesiyle söz konusu kişilere 203 TL İdari para cezası uygulandı. Bu denetimde 2872 Sayılı Çevre Kanunu gereğince idari para cezası uyguladıklarını belirttiler.   Özellikle yaz aylarının gelmesiyle çekirdek ve izmarit gibi çöpleri bilinçsizce yerlere atılmaktadır. Hem Çevre kirliliği hem kötü bir görüntüye sebep vermektedir. Bu durumdan dolayı bilinçlenmeli ve temiz çevre kuralına uyulmalıdır. Bu cezalarında tüm ülke genelinde her ilde uygulanması istenmektedir.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Yalova'da yedikleri çekirdeklerin kabuklarını yere atan kişilere para cezası kesti ve bunun bütün şehirlerde uygulanması bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri,  Yalova'da yedikleri çekirdeklerin kabuklarını yere atan kişilere para cezası kesti ve bunun bütün şehirlerde uygulanması bekleniyor.

 

Denizli’de topluma açık alanlarda ve özellikle Pamukkale Üniversitesi karşısında bulunan Mevlana Caddesi üzerinde olan Amfi Park olarak bilinen parkta akşam saatlerinden sonra gençlerin parkta yiyecek ve içecek tükettikten sonra çöplerini, çöp kutusu yerine etrafa atarak kirletmeleri vatandaşların tepkisine neden olmuştu.  Bugün Yalova'da gerçekleşen bu olayın Denizli'de de uygulanması, çevreyi kirletenleri caydıracağı düşünülüyor.

Bugün Yalova ilinde sahilde denetim yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Caddesi’nde yediği çekirdek kabuklarını yere atan 2 kişiyi tespit ettiler.

 

Ekipler, çevre kirliliğine neden oldukları gerekçesiyle söz konusu kişilere 203 TL İdari para cezası uygulandı. Bu denetimde 2872 Sayılı Çevre Kanunu gereğince idari para cezası uyguladıklarını belirttiler.

 

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle çekirdek ve izmarit gibi çöpleri bilinçsizce yerlere atılmaktadır. Hem Çevre kirliliği hem kötü bir görüntüye sebep vermektedir. Bu durumdan dolayı bilinçlenmeli ve temiz çevre kuralına uyulmalıdır.

Bu cezalarında tüm ülke genelinde her ilde uygulanması istenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.