Burak Çalık tüm camiadan özür diledi...

10.12.2018 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Burak Çalık tüm camiadan özür diledi...

Denizlispor’un sahasında Gençlerbirliği ile beraber kaldığı maça BurakÇalık’ın kaçırdığı gol damgasını vurdu.   Recep Niyaz’ın muhteşem ara pasında kaleci Hakan Arıkan’la karşı karşıya kalan Burak Çalık, kaleciyi de çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi ve pozisyon sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı. Maç sonunda Denizlispor taraftarı tecrübeli futbolcuyu tribünlere çağırarak moral verdi.   Maç sonu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan BurakÇalık, Denizlispor taraftarından özür diledi. Burak Çalık’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım şu şekilde: “Böylesine önemli bir maçta gol yapmam gereken pozisyonu kaçırdığım için tüm Denizlispor camiasından özür dilerim… Maç sonu destek veren tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Sezon sonunda şampiyon olarak en güzel özrü dilemiş olurum inşallah.”  

Denizlispor’un sahasında Gençlerbirliği ile beraber kaldığı maça BurakÇalık’ın kaçırdığı gol damgasını vurdu.

 

Recep Niyaz’ın muhteşem ara pasında kaleci Hakan Arıkan’la karşı karşıya kalan Burak Çalık, kaleciyi de çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi ve pozisyon sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı. Maç sonunda Denizlispor taraftarı tecrübeli futbolcuyu tribünlere çağırarak moral verdi.

 

Maç sonu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan BurakÇalık, Denizlispor taraftarından özür diledi.
Burak Çalık’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:
“Böylesine önemli bir maçta gol yapmam gereken pozisyonu kaçırdığım için tüm Denizlispor camiasından özür dilerim… Maç sonu destek veren tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Sezon sonunda şampiyon olarak en güzel özrü dilemiş olurum inşallah.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.