Burak King ve Rozz Kalliope Pamukkale’de klip çekti

TURİZM 01.07.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Burak King ve Rozz Kalliope Pamukkale’de klip çekti

Korona virüs salgının ardından müzik sektöründe de hareketliliğin başlaması ile birlikte sanatçılar klip çekimlerine başladı. Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Travertenleri ve Antik Tiyatroda müzik klibi çeken rap müzisyenleri Burak King ve Rozz Kalliope sosyal medyada büyük beğeni topladı. Youtube ve farklı sosyal medyada yayınlanan “Eyvallah” isimli müzik klibi yaklaşık 2 Milyon izleyiciye ulaştı.   Unesco Dünya Mirası olan Denizli’nin Pamukkale Travertenlerinde müzik klibi çeken rap müzisyeni Burak King bilinen adıyla Burak Canatan ve Almanya’da doğup büyüyen Türk asıllı Rozz Kalliope ile birlikte yaptıkları klip ile tekrardan dikkatleri üzerine çektiler. Yaklaşık 2 Milyon kez izlenen müzik klibi travertenlerin önünde ve antik tiyatroda çekilmesi ile Denizli ve Pamukkale’yi tanıttılar.   İşte Pamukkale’de çekimi yapılan Burak King ve Rozz Kalliope’nin “Eyvallah” klibi;  

Korona virüs salgının ardından müzik sektöründe de hareketliliğin başlaması ile birlikte sanatçılar klip çekimlerine başladı. Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Travertenleri ve Antik Tiyatroda müzik klibi çeken rap müzisyenleri Burak King ve Rozz Kalliope sosyal medyada büyük beğeni topladı. Youtube ve farklı sosyal medyada yayınlanan “Eyvallah” isimli müzik klibi yaklaşık 2 Milyon izleyiciye ulaştı.

 

Unesco Dünya Mirası olan Denizli’nin Pamukkale Travertenlerinde müzik klibi çeken rap müzisyeni Burak King bilinen adıyla Burak Canatan ve Almanya’da doğup büyüyen Türk asıllı Rozz Kalliope ile birlikte yaptıkları klip ile tekrardan dikkatleri üzerine çektiler. Yaklaşık 2 Milyon kez izlenen müzik klibi travertenlerin önünde ve antik tiyatroda çekilmesi ile Denizli ve Pamukkale’yi tanıttılar.

 

İşte Pamukkale’de çekimi yapılan Burak King ve Rozz Kalliope’nin “Eyvallah” klibi;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.