Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanlığında bayrak değişimi

DİĞER 26.10.2016 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanlığında bayrak değişimi

denizli haber / denizli 20 haber / Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanlığında bayrak değişimi

Büro Memur-Sen Denizli Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu 23 Ekim Pazar günü North Point Hotel’de yapıldı. Başkan adayları Fatih Acar ile Abdullah Türk’ün yarıştığı, Genel kurula Denizli Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Halil Turan ve Ali Taşevlİ, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Sosyal Güvenlik Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin, Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Enerji Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Musa Çetler, Bem Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Kurt, Diyanet Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek ve Büro-Memur-Sen Denizli Şubesinin delegeleri ve üyeleri katıldı.    Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Divan başkanlığı seçimi yapılarak genel kurula geçildi. Genel kurulda Şube Başkanı Kenan Kartav ve Şube Başkan Adayları Fatih Acar ile Abdullah TÜRK birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, oylama işlemlerine geçildi.   Mevcut Şube Başkanı Kenan Kartav’ın aday olmadığı, Fatih Acar ve Abdullah Türk’ün aday olarak yarıştığı seçimde Fatih Acar, 85 oy alarak Şube başkanlığına seçilirken diğer başkan adayı  Abdullah Türk 8 oy aldı.Fatih Acar başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:Denizli Valiliğinden Ahmet Özkul, Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Ragıp Yıldırım, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığından Emrah Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Cihat Berber, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünden Kemal Mert Göksu ve Denizli Adliyesinden Alime Vural   Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanı olarak seçilen: “Fatih Acar, genel kurula katılan kendini destekleyen ve desteklemeyen tüm delegelere teşekkür ettiğini, yeni dönemde Kenan Kartav’dan devir aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak adına hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, 4. olağan genel Kurulumuzun Ülkemize, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanlığında bayrak değişimi

Büro Memur-Sen Denizli Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu 23 Ekim Pazar günü North Point Hotel’de yapıldı. Başkan adayları Fatih Acar ile Abdullah Türk’ün yarıştığı, Genel kurula Denizli Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Halil Turan ve Ali Taşevlİ, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Sosyal Güvenlik Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin, Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Enerji Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Musa Çetler, Bem Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Kurt, Diyanet Sen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek ve Büro-Memur-Sen Denizli Şubesinin delegeleri ve üyeleri katıldı.

 

 Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Divan başkanlığı seçimi yapılarak genel kurula geçildi. Genel kurulda Şube Başkanı Kenan Kartav ve Şube Başkan Adayları Fatih Acar ile Abdullah TÜRK birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, oylama işlemlerine geçildi.

 

Mevcut Şube Başkanı Kenan Kartav’ın aday olmadığı, Fatih Acar ve Abdullah Türk’ün aday olarak yarıştığı seçimde Fatih Acar, 85 oy alarak Şube başkanlığına seçilirken diğer başkan adayı  Abdullah Türk 8 oy aldı.Fatih Acar başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:Denizli Valiliğinden Ahmet Özkul, Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Ragıp Yıldırım, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığından Emrah Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Cihat Berber, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünden Kemal Mert Göksu ve Denizli Adliyesinden Alime Vural

 

Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanı olarak seçilen: “Fatih Acar, genel kurula katılan kendini destekleyen ve desteklemeyen tüm delegelere teşekkür ettiğini, yeni dönemde Kenan Kartav’dan devir aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak adına hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, 4. olağan genel Kurulumuzun Ülkemize, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.