Büyük operasyon düzenlendi

ASAYİŞ 23.02.2017 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyük operasyon düzenlendi

Denizli’de gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, dün 81 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı. Denizli’de gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi yakalandı. Aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmelerini sağlamak amacı ile Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli arama kararları alınarak dün sabah erken saatlerde başlayan operasyonlarda 52 kişilik ekip görev aldı. Operasyonlar sonucunda, adam öldürme suçundan, Hırsızlık suçundan, Yağma suçundan, Dolandırıcılık suçundan, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan ve diğer suçlardan aranan 32 kişi şahsın adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.  
Denizli’de gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, dün 81 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.

Denizli’de gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi yakalandı.

Aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmelerini sağlamak amacı ile Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli arama kararları alınarak dün sabah erken saatlerde başlayan operasyonlarda 52 kişilik ekip görev aldı.

Operasyonlar sonucunda, adam öldürme suçundan, Hırsızlık suçundan, Yağma suçundan, Dolandırıcılık suçundan, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan ve diğer suçlardan aranan 32 kişi şahsın adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.