Büyükşehir’de FETÖ’ye taviz yok

DENİZLİ 23.07.2016 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Büyükşehir’de FETÖ’ye taviz yok

denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’de FETÖ’ye taviz yok

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de açmış oldukları soruşturma kapsamında 15 memuru görevden uzaklaştırdıklarını belirterek, “Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile en ufak irtibatı olan kimsenin kurumlarımızda yeri yok” dedi.   TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlısı askerlerin 15 Temmuz’da gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de sürüyor. Devlet kurumlarının içine sızan FETÖ yanlısı personelin temizlenmesi çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi de soruşturma başlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kapsamda görevden uzaklaştırdıkları personelle ilgili açıklama yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de açmış oldukları soruşturma kapsamında 15 memuru görevden uzaklaştırdıklarını belirten Başkan Zolan, “FETÖ ile en ufak irtibatı olan kimsenin kurumlarımızda yeri yok” dedi.   Mücadele sürecek   15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mensubu gibi görünen ihanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirmeye çalıştığı alçak girişimin Türk milletinin iradesi ile püskürtüldüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Milli irademize kast eden tüm hainlere karşı mücadelemiz her yerde devam edecektir. Vatanına ihanet eden bu alçak terör örgütü ile bağlantısı olanların hiçbir zaman kurumlarımızda barınmalarına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’de FETÖ’ye taviz yok

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de açmış oldukları soruşturma kapsamında 15 memuru görevden uzaklaştırdıklarını belirterek, “Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile en ufak irtibatı olan kimsenin kurumlarımızda yeri yok” dedi.

 

TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlısı askerlerin 15 Temmuz’da gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de sürüyor. Devlet kurumlarının içine sızan FETÖ yanlısı personelin temizlenmesi çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi de soruşturma başlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kapsamda görevden uzaklaştırdıkları personelle ilgili açıklama yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de açmış oldukları soruşturma kapsamında 15 memuru görevden uzaklaştırdıklarını belirten Başkan Zolan, “FETÖ ile en ufak irtibatı olan kimsenin kurumlarımızda yeri yok” dedi.

 

Mücadele sürecek

 

15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mensubu gibi görünen ihanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirmeye çalıştığı alçak girişimin Türk milletinin iradesi ile püskürtüldüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Milli irademize kast eden tüm hainlere karşı mücadelemiz her yerde devam edecektir. Vatanına ihanet eden bu alçak terör örgütü ile bağlantısı olanların hiçbir zaman kurumlarımızda barınmalarına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.