Büyükşehir'de Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

SPOR 26.04.2017 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir'de Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.      Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının geleneksel hale getirdiği masa tenisi turnuvasının üçüncüsünü yapıldı. Çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek, ayrıca personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla tüm daire başkanlıklarının yer aldığı masa tenisi turnuvasına katılım yoğun oldu. Turnuvaya Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 17 daire başkanlığının oluşturduğu 25 takımda toplam 100 personel katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuva oldukça heyecanlı geçti. Turnuvanın yarı finalinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile de Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı eşleşti.     Turnuva iki gün sürdü Rakiplerini eleyen İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı finalde karşılaştı. Bilgi İşlem Dairesi'nin birinci olduğu turnuvada, İtfaiye Daire Başkanlığı A takımı ikinci, Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanlığı üçüncü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı ise dördüncü oldu. Büyük heyecana sahne olan ve 2 gün süren turnuvanın tamamlanmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. 

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının geleneksel hale getirdiği masa tenisi turnuvasının üçüncüsünü yapıldı. Çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek, ayrıca personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla tüm daire başkanlıklarının yer aldığı masa tenisi turnuvasına katılım yoğun oldu. Turnuvaya Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 17 daire başkanlığının oluşturduğu 25 takımda toplam 100 personel katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuva oldukça heyecanlı geçti. Turnuvanın yarı finalinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile de Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı eşleşti.

 

 

Turnuva iki gün sürdü

Rakiplerini eleyen İtfaiye Dairesi Başkanlığı A takımı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı finalde karşılaştı. Bilgi İşlem Dairesi'nin birinci olduğu turnuvada, İtfaiye Daire Başkanlığı A takımı ikinci, Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanlığı üçüncü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı B takımı ise dördüncü oldu. Büyük heyecana sahne olan ve 2 gün süren turnuvanın tamamlanmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.