Büyükşehir’den 3 bin öğrenciye 3 milyon TL para yardımı

DENİZLİ 19.07.2018 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir’den 3 bin öğrenciye 3 milyon TL para yardımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı yapacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapacak. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 4. birleşiminde gündemin 82. maddesinde yer alan, Denizli’de ikamet eden ailelerin lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilerine öğrenim yardımı konusunu görüşerek karara bağladı. Buna göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca aylık 100 lira verilmesi kabul edildi. 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı yapılacak. Öğrenim yardımı başvurularının ne zaman yapılacağı ayrıca duyurulacak.     Geleceğe yatırım   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye, her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de öğrenim desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Yarınlarımızın sahibi olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerine vesile olabilmek adına, bu sene de ailelerimizin bütçelerine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeyi sürdürecek. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak adına çalışıyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı yapacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapacak. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 4. birleşiminde gündemin 82. maddesinde yer alan, Denizli’de ikamet eden ailelerin lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilerine öğrenim yardımı konusunu görüşerek karara bağladı. Buna göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca aylık 100 lira verilmesi kabul edildi. 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı yapılacak. Öğrenim yardımı başvurularının ne zaman yapılacağı ayrıca duyurulacak.

 

 

Geleceğe yatırım

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye, her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de öğrenim desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Yarınlarımızın sahibi olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerine vesile olabilmek adına, bu sene de ailelerimizin bütçelerine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeyi sürdürecek. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak adına çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.