Büyükşehir'den Denizli'ye yeni bir nefes daha

DENİZLİ 29.04.2018 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir'den Denizli'ye yeni bir nefes daha

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile birçok proje hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 120 bin metrekare alanda hizmet verecek Tavas Kent Ormanı projesinde sona geldi.   Park ve yeşil alan yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçireceği mesirelik alanlardan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Vatandaşların doğa ile içe içe olmasına imkan sağlayacak Tavas Kent Ormanı’nın 120.000 metrekare alanda hizmet vereceği ifade edilirken, bölgede restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.     "Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent genelinde sürdürülen park ve mesirelik çalışmalarıyla daha yeşil bir Denizli için proje üretmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şükürler olsun verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Tavas Kent Ormanı ile bölgenin ve Denizli'nin yeni ve ferah bir yeşil alana daha kavuştuğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Tavas Kent Ormanı’nda çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah kısa bir süre sonra hizmete açacağız. Burada hemşehrilerimiz temiz havada sağlıklı ve güzel bir şekilde vakit geçirecek. Tavasımızın ve şehrimizin sosyal yaşamına yeni bir nefes, yeni bir alternatif olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”  

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile birçok proje hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 120 bin metrekare alanda hizmet verecek Tavas Kent Ormanı projesinde sona geldi.

 

Park ve yeşil alan yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçireceği mesirelik alanlardan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Vatandaşların doğa ile içe içe olmasına imkan sağlayacak Tavas Kent Ormanı’nın 120.000 metrekare alanda hizmet vereceği ifade edilirken, bölgede restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.

 

 

"Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent genelinde sürdürülen park ve mesirelik çalışmalarıyla daha yeşil bir Denizli için proje üretmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şükürler olsun verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Tavas Kent Ormanı ile bölgenin ve Denizli'nin yeni ve ferah bir yeşil alana daha kavuştuğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Tavas Kent Ormanı’nda çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah kısa bir süre sonra hizmete açacağız. Burada hemşehrilerimiz temiz havada sağlıklı ve güzel bir şekilde vakit geçirecek. Tavasımızın ve şehrimizin sosyal yaşamına yeni bir nefes, yeni bir alternatif olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.