Büyükşehir’den Honaz’a asırlık alt yapı

DENİZLİ 14.06.2016 - 13:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Büyükşehir’den Honaz’a asırlık alt yapı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Honaz ilçesinde sürdürdüğü milyonlarca liralık alt yapı yatırımlarını inceledi. Honaz merkezinde bu yatırımlarla alt yapı sorununun tamamen biteceğini kaydeden Başkan Zolan, ilçenin asırlık alt yapıya kavuşacağını ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) Honaz ilçesinde hayata geçireceği alt yapı çalışmalarını inceledi. Honaz merkezdeki Haydar ve Yeni Mahalle ile başlayan inceleme gezisine Başkan Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve beraberindekiler katıldı. Denizli Büyükşehir DESKİ’nin ilçede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Başkan Zolan, “Honaz Merkez Haydar ve Yeni Mahallelerimizin alt yapısıyla ilgili yoğun bir çalışma devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı yenileniyor” dedi. Bölgenin eğimli olması nedeniyle yağışlarda büyük sıkıntılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi amacıyla bu mahallelerimize yağmur suyu hatları da inşa ediyoruz” diyerek, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını, bu çalışmayla Honaz merkezin tamamında altyapı sorununun biteceğini söyledi. Asırlık alt yapı Honaz’ın Kızılyer Mahallesin’de de altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Zolan, “Buradaki alt yapı çalışmamız bittiğinde Honaz Belediyesi de üst yapı çalışmalarını tamamlayacak. İnşallah Honazımız 100 yıl sonrasına hizmet verecek alt yapıya kavuşmuş olacak” diye konuştu. Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “Buraya geldiğim zaman kendimi Denizli merkezinde hissediyorum. Honazımız hem sanayi ilçesi hem öğrenci ilçesi hem de üreten bir ilçemiz. Her türlü güzelliği içinde barındıran çalışkan insanların olduğu bir yer. Büyükşehir Belediyesi olarak Turgut Devecioğlu Başkanımız ile birlikte hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.” Dev yatırımlar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın inceleme yaptığı Honaz merkezindeki Haydar ve Yeni Mahalleye 15 bin metre kanalizasyon hattı, 13 bin metre içme suyu hattı ile 7 bin 500 metre yağmur suyu hattı yapılacak. İlk defa kanalizasyon hattı ile tanışan Kızılyer Mahallesi'ne ise 16.500 metre kanalizasyon hattı ve 15.000 metre içme suyu hattı inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Kocabaş ve Gürlek Mahallesi'nin yıllardır süren su çilesine son vermek için başlatmış olduğu çalışma kapsamında ise 11 bin metre içme suyu hattı, 2.000 metreküplük içme suyu deposu ve 2 adet içme suyu sondaj kuyusu hizmete girdi. Çalışmanın tamamlanmasıyla Gürlek ve Kocabaş’ın artık su sorununu çekmeyeceği ifade edildi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Honaz ilçesinde sürdürdüğü milyonlarca liralık alt yapı yatırımlarını inceledi. Honaz merkezinde bu yatırımlarla alt yapı sorununun tamamen biteceğini kaydeden Başkan Zolan, ilçenin asırlık alt yapıya kavuşacağını ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) Honaz ilçesinde hayata geçireceği alt yapı çalışmalarını inceledi. Honaz merkezdeki Haydar ve Yeni Mahalle ile başlayan inceleme gezisine Başkan Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve beraberindekiler katıldı. Denizli Büyükşehir DESKİ’nin ilçede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Başkan Zolan, “Honaz Merkez Haydar ve Yeni Mahallelerimizin alt yapısıyla ilgili yoğun bir çalışma devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı yenileniyor” dedi. Bölgenin eğimli olması nedeniyle yağışlarda büyük sıkıntılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi amacıyla bu mahallelerimize yağmur suyu hatları da inşa ediyoruz” diyerek, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını, bu çalışmayla Honaz merkezin tamamında altyapı sorununun biteceğini söyledi.

Asırlık alt yapı

Honaz’ın Kızılyer Mahallesin’de de altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Zolan, “Buradaki alt yapı çalışmamız bittiğinde Honaz Belediyesi de üst yapı çalışmalarını tamamlayacak. İnşallah Honazımız 100 yıl sonrasına hizmet verecek alt yapıya kavuşmuş olacak” diye konuştu. Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “Buraya geldiğim zaman kendimi Denizli merkezinde hissediyorum. Honazımız hem sanayi ilçesi hem öğrenci ilçesi hem de üreten bir ilçemiz. Her türlü güzelliği içinde barındıran çalışkan insanların olduğu bir yer. Büyükşehir Belediyesi olarak Turgut Devecioğlu Başkanımız ile birlikte hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.”

Dev yatırımlar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın inceleme yaptığı Honaz merkezindeki Haydar ve Yeni Mahalleye 15 bin metre kanalizasyon hattı, 13 bin metre içme suyu hattı ile 7 bin 500 metre yağmur suyu hattı yapılacak. İlk defa kanalizasyon hattı ile tanışan Kızılyer Mahallesi'ne ise 16.500 metre kanalizasyon hattı ve 15.000 metre içme suyu hattı inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Kocabaş ve Gürlek Mahallesi'nin yıllardır süren su çilesine son vermek için başlatmış olduğu çalışma kapsamında ise 11 bin metre içme suyu hattı, 2.000 metreküplük içme suyu deposu ve 2 adet içme suyu sondaj kuyusu hizmete girdi. Çalışmanın tamamlanmasıyla Gürlek ve Kocabaş’ın artık su sorununu çekmeyeceği ifade edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.