Büyükşehir’den Kaleiçi’ne dezenfekte

BÜYÜKŞEHİR 17.12.2020 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Büyükşehir’den Kaleiçi’ne dezenfekte

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda bulunan işyerlerine dezenfekte ettirerek kalabalık ortamlarda virüsün yayılmasını engellemeye çalışıyor.   Denizli’de Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında, şehrin yoğun olarak kullanılan noktalarında dezenfekte çalışmaları yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda hijyen çalışması yaptı. Sabah erken saatlerde tarihi çarşıya gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nde oluşturulan dezenfeksiyon ekibi Kaleiçi Çarşısı'nda bulunan 650 işyerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler ile dezenfekte etti. Esnaf ve vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çalışmayı gerçekleştiren Denzili Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi çarşı içerisinde bulunan oturma ve dinlenme alanlarında da hijyen çalışması yaptı.   VAKA OLAN BİNALARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİLİYOR Pandemi sürecinde Kovid-19'a karşı aldığı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde işyerlerine yönelik başladığı dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca Kovid-19 vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında da hijyen çalışması yapıyor. Vatandaşların bunun için "ALO 153" çağrı merkezini aramaları gerektiği ifade edildi.

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda bulunan işyerlerine dezenfekte ettirerek kalabalık ortamlarda virüsün yayılmasını engellemeye çalışıyor.

 

Denizli’de Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında, şehrin yoğun olarak kullanılan noktalarında dezenfekte çalışmaları yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda hijyen çalışması yaptı. Sabah erken saatlerde tarihi çarşıya gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nde oluşturulan dezenfeksiyon ekibi Kaleiçi Çarşısı'nda bulunan 650 işyerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler ile dezenfekte etti. Esnaf ve vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çalışmayı gerçekleştiren Denzili Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi çarşı içerisinde bulunan oturma ve dinlenme alanlarında da hijyen çalışması yaptı.

 

VAKA OLAN BİNALARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİLİYOR

Pandemi sürecinde Kovid-19'a karşı aldığı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde işyerlerine yönelik başladığı dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca Kovid-19 vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında da hijyen çalışması yapıyor. Vatandaşların bunun için "ALO 153" çağrı merkezini aramaları gerektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.