Büyükşehir'den "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri"ne davet

DENİZLİ 24.04.2019 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir'den "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri"ne davet

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili 26 Nisan 2019 Cuma günü "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri" düzenleyecek.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili seminer düzenleyecek. 26 Nisan 2019 Cuma günü saat 14.30’da düzenlenecek Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Seminerde, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurhan Meydan Acımış konuşmacı olarak yer alacak. Son yıllarda toplumda sık görülmeye başlanan ve erken teşhiste tedavi şansı yüksek olan kanser ile toplum sağlığının korunmasının öneminin değerlendirileceği ücretsiz seminere tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili 26 Nisan 2019 Cuma günü "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri" düzenleyecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili seminer düzenleyecek. 26 Nisan 2019 Cuma günü saat 14.30’da düzenlenecek Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Seminerde, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurhan Meydan Acımış konuşmacı olarak yer alacak. Son yıllarda toplumda sık görülmeye başlanan ve erken teşhiste tedavi şansı yüksek olan kanser ile toplum sağlığının korunmasının öneminin değerlendirileceği ücretsiz seminere tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.