Büyükşehir’den minibüs denetimi

DENİZLİ 12.12.2016 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den minibüs denetimi

denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den minibüs denetimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım hizmeti veren minibüslerin denetimi yapıldı.  Ekipler soğuk havalarda kaloriferlerini çalıştırmayan şoförleri uyararak, bu kuralı ihlal eden minibüs sürücüleri hakkında cezai işlem yapılacağını bildirdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren minibüslerin denetimini gerçekleştirdi. Minibüsler, Ticari Hatlı Minibüs yönetmeliği kapsamında; araç uygunluğu, araç içi temizliği, şoförün kılık ve kıyafeti, güzergah ve ayakta yolcu alınması başlıklı konular dikkate alınarak denetlendi. Ekipler, soğuk havalarda kaloriferlerini çalıştırmayan minibüs şoförlerine gerekli uyarılarda bulunarak, ilerleyen günlerde bu kuralı ihlal eden minibüs sürücüleri hakkında cezai işlem yapılacağını bildirdi. Vatandaşlardan gelen şikayet ve talep doğrultusunda denetimlerini sıklaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, aralık ayı içerisinde 359 minibüsü denetledi, yönetmeliğe uygun olmayan 84 araç ve sürücüye idari yaptırım uyguladı.   Sürücülere uyarı   Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, ayakta yolcu taşınmaması konusunda minibüs sürücülerini uyardı. Yapılan açıklamada; yolcu minibüslerinde olası bir kazada, ferdi kaza koltuk sigortasının ayakta olan kişileri kapsamadığı ifade edilirken, “Vatandaşlarımızdan ayakta yolcu taşımakta ısrar eden minibüs sürücülerini, 153 numaralı telefondan veya www.denizli.bel.tr adresindeki şikayet bölümünden bizlere bildirmelerini rica ediyoruz” denildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den minibüs denetimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım hizmeti veren minibüslerin denetimi yapıldı.  Ekipler soğuk havalarda kaloriferlerini çalıştırmayan şoförleri uyararak, bu kuralı ihlal eden minibüs sürücüleri hakkında cezai işlem yapılacağını bildirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren minibüslerin denetimini gerçekleştirdi. Minibüsler, Ticari Hatlı Minibüs yönetmeliği kapsamında; araç uygunluğu, araç içi temizliği, şoförün kılık ve kıyafeti, güzergah ve ayakta yolcu alınması başlıklı konular dikkate alınarak denetlendi. Ekipler, soğuk havalarda kaloriferlerini çalıştırmayan minibüs şoförlerine gerekli uyarılarda bulunarak, ilerleyen günlerde bu kuralı ihlal eden minibüs sürücüleri hakkında cezai işlem yapılacağını bildirdi. Vatandaşlardan gelen şikayet ve talep doğrultusunda denetimlerini sıklaştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, aralık ayı içerisinde 359 minibüsü denetledi, yönetmeliğe uygun olmayan 84 araç ve sürücüye idari yaptırım uyguladı.

 

Sürücülere uyarı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, ayakta yolcu taşınmaması konusunda minibüs sürücülerini uyardı. Yapılan açıklamada; yolcu minibüslerinde olası bir kazada, ferdi kaza koltuk sigortasının ayakta olan kişileri kapsamadığı ifade edilirken, “Vatandaşlarımızdan ayakta yolcu taşımakta ısrar eden minibüs sürücülerini, 153 numaralı telefondan veya www.denizli.bel.tr adresindeki şikayet bölümünden bizlere bildirmelerini rica ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.