Büyükşehir’den minibüs şoförlerine eğitim

EĞİTİM 26.01.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den minibüs şoförlerine eğitim

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 minibüs şoförüne iki hafta süreyle verilecek trafik ve toplu taşıma eğitim programına başladı.

Ulaşım alanında birçok projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odası işbirliği ile minibüs şoförlerine yönelik trafik eğitim programı düzenliyor. Denizli'de bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 şoför, iki hafta süreyle verilecek eğitimlerde; trafik, hat minibüsü işletmeciliği ve yönetmelikleri, halkla ilişkiler, araç güvenliği ve uygunluğu, kılık kıyafet ile toplu taşıma adabı gibi konularda bilgilendirilecek. Denizli Şoförler Odası seminer salonunda düzenlenen eğitim kapsamında sunum ve eğitimler, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Denizli Şoförler Odası yetkilileri tarafından yapılacak.   Katılım belgesi verilecek   Eğitim programının ilk gününe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç ve Engin Aydemir, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci hat minibüs şoförleri katıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner tarafından katılımcılara genel trafik bilgileri eğitimi verildi. İki hafta sürecek eğitimlerin sonunda 1500 minibüs şoförüne katılım belgesi verileceği ifade edildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 minibüs şoförüne iki hafta süreyle verilecek trafik ve toplu taşıma eğitim programına başladı.

Ulaşım alanında birçok projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odası işbirliği ile minibüs şoförlerine yönelik trafik eğitim programı düzenliyor. Denizli'de bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 şoför, iki hafta süreyle verilecek eğitimlerde; trafik, hat minibüsü işletmeciliği ve yönetmelikleri, halkla ilişkiler, araç güvenliği ve uygunluğu, kılık kıyafet ile toplu taşıma adabı gibi konularda bilgilendirilecek. Denizli Şoförler Odası seminer salonunda düzenlenen eğitim kapsamında sunum ve eğitimler, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Denizli Şoförler Odası yetkilileri tarafından yapılacak.

 

Katılım belgesi verilecek

 

Eğitim programının ilk gününe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç ve Engin Aydemir, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci hat minibüs şoförleri katıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner tarafından katılımcılara genel trafik bilgileri eğitimi verildi. İki hafta sürecek eğitimlerin sonunda 1500 minibüs şoförüne katılım belgesi verileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.