Büyükşehir’den muhteşem yaz konseri

KÜLTÜR 30.06.2018 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir’den muhteşem yaz konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda muhteşem bir konser düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin söylendiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Korosu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Adalet Parkı'nda yaz konseri düzenlendi. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan'ın yönettiği konserde, solo ve koro türküler seslendirildi. Konserde koronun seslendirdiği birbirinden güzel türküler büyük beğeni topladı.     Başkan Zolan’dan emek verenlere teşekkür   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, güzel bir yaz akşamında Anadolu türkülerinin yaşatıldığı konsere emek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Türk Halk Müziği Koromuzun bu güzel akşamda seslendirdiği güzel türküleri dinledik. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yarınımız daha güzel olsun, inşallah hep beraber bir ve beraber olalım” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren konser izleyenlerden büyük alkış aldı.                

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda muhteşem bir konser düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin söylendiği gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Korosu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Adalet Parkı'nda yaz konseri düzenlendi. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan'ın yönettiği konserde, solo ve koro türküler seslendirildi. Konserde koronun seslendirdiği birbirinden güzel türküler büyük beğeni topladı.

 

 

Başkan Zolan’dan emek verenlere teşekkür

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, güzel bir yaz akşamında Anadolu türkülerinin yaşatıldığı konsere emek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Türk Halk Müziği Koromuzun bu güzel akşamda seslendirdiği güzel türküleri dinledik. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yarınımız daha güzel olsun, inşallah hep beraber bir ve beraber olalım” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren konser izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.