Büyükşehir’den şehidine vefa

DENİZLİ 21.02.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den şehidine vefa

Denizlili Kahraman Şehit Doğan Acar’ın adının Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine verilmesi kararı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Geçen ay şehidin annesini ziyaret ederek evladının isminin üst geçide verilmesi için izin isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehidimizin ismini yaşatacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile mecliste grubu bulunan tüm partilerin grup başkan vekillerinin imzalarıyla sunulan; Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine, geçtiğimiz yıl Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Piyade Er Doğan Acar’ın isminin verilmesine ilişkin önergesi görüşüldü. Kabul edilen önerge ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında Akhan Mahallesi’nde yapılan yaya üst geçidine Şehit Er Doğan Acar’ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.     İSMİ YAŞAYACAK   Türk milletinin bu vatan için canını veren şehitlerini her zaman saygı, minnet ve şükranla anacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Şehit Er Doğan Acar’ın adını Akhan’daki yaya üst geçidimize veriyoruz. İsmi orada yaşayacak. Şehidimizin mekanı cennet olsun” dedi.     BAŞKAN ZOLAN, ŞEHİT ANNESİNDEN İZİN ALMIŞTI   Başkan Zolan, geçtiğimiz ay Şehit Er Doğan Acar’ın Akhan Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret etmiş ve şehidin annesi Fatma Acar’dan, burada yapılan yaya üst geçidine evladının adının verilmesi için izin istemişti. Şehit annesi ise bu karardan gurur duyacağını ifade ederek, “Doğan'ımın adını koyarsanız beni sevindirirsiniz. Kapımı açtığım an onun ismini gördükçe mutlu olacağım. Benim çocuğumu unutmadılar diye. Doğan’ın adını orada görmek bana gurur verir” ifadelerini kullanmıştı.    
Denizlili Kahraman Şehit Doğan Acar’ın adının Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine verilmesi kararı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Geçen ay şehidin annesini ziyaret ederek evladının isminin üst geçide verilmesi için izin isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehidimizin ismini yaşatacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile mecliste grubu bulunan tüm partilerin grup başkan vekillerinin imzalarıyla sunulan; Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine, geçtiğimiz yıl Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Piyade Er Doğan Acar’ın isminin verilmesine ilişkin önergesi görüşüldü. Kabul edilen önerge ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında Akhan Mahallesi’nde yapılan yaya üst geçidine Şehit Er Doğan Acar’ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

İSMİ YAŞAYACAK

 

Türk milletinin bu vatan için canını veren şehitlerini her zaman saygı, minnet ve şükranla anacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Şehit Er Doğan Acar’ın adını Akhan’daki yaya üst geçidimize veriyoruz. İsmi orada yaşayacak. Şehidimizin mekanı cennet olsun” dedi.

 

 

BAŞKAN ZOLAN, ŞEHİT ANNESİNDEN İZİN ALMIŞTI

 

Başkan Zolan, geçtiğimiz ay Şehit Er Doğan Acar’ın Akhan Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret etmiş ve şehidin annesi Fatma Acar’dan, burada yapılan yaya üst geçidine evladının adının verilmesi için izin istemişti. Şehit annesi ise bu karardan gurur duyacağını ifade ederek, “Doğan'ımın adını koyarsanız beni sevindirirsiniz. Kapımı açtığım an onun ismini gördükçe mutlu olacağım. Benim çocuğumu unutmadılar diye. Doğan’ın adını orada görmek bana gurur verir” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.