Büyükşehir’den sınav motivasyonu semineri

EĞİTİM 23.12.2016 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den sınav motivasyonu semineri

denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den sınav motivasyonu semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü “Eğitim için El Ele” projesi kapsamında öğrencilere sınav motivasyonu semineri verildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü “Eğitim için El Ele” projesi kapsamında öğrencilere yönelik sınav motivasyonu semineri düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yaşam koçu Barış Balcı tarafından verilen seminere proje kapsamında eğitim alan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler katıldı. Neyzen Yunus Bozdoğan’ın gerçekleştirdiği ney dinletisiyle başlayan sınav motivasyon seminerinde yaşam koçu Balcı; kaygı ve kaygıyı oluşturan nedenler, sınav kaygısı ile başa çıkma yolları, soruları doğru çözme teknikleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.   Başarı her çocuk için ayrı tanımlanır   Başarının her çocuk için ayrı tanımlandığını dile getiren Barış Balcı, “Var olan başarı potansiyelinin, gidebildiği en iyi yere gitmesi için yapılacak temel davranış biçimleri vardır. Çocuğun sınava hazırlık sürecinde ders dinleme potansiyelini yükseltmek, tekrar mekanizmasını iyi kurmak, çözdüğü soru sayısını artırmak, sınava odaklanmasını sağlamak gibi konularla özel olarak ilgilenmek gerekir” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den sınav motivasyonu semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü “Eğitim için El Ele” projesi kapsamında öğrencilere sınav motivasyonu semineri verildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü “Eğitim için El Ele” projesi kapsamında öğrencilere yönelik sınav motivasyonu semineri düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yaşam koçu Barış Balcı tarafından verilen seminere proje kapsamında eğitim alan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler katıldı. Neyzen Yunus Bozdoğan’ın gerçekleştirdiği ney dinletisiyle başlayan sınav motivasyon seminerinde yaşam koçu Balcı; kaygı ve kaygıyı oluşturan nedenler, sınav kaygısı ile başa çıkma yolları, soruları doğru çözme teknikleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

Başarı her çocuk için ayrı tanımlanır

 

Başarının her çocuk için ayrı tanımlandığını dile getiren Barış Balcı, “Var olan başarı potansiyelinin, gidebildiği en iyi yere gitmesi için yapılacak temel davranış biçimleri vardır. Çocuğun sınava hazırlık sürecinde ders dinleme potansiyelini yükseltmek, tekrar mekanizmasını iyi kurmak, çözdüğü soru sayısını artırmak, sınava odaklanmasını sağlamak gibi konularla özel olarak ilgilenmek gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.