Büyükşehir’den Tavas’a Kent Ormanı

DENİZLİ 18.11.2016 - 14:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir’den Tavas’a Kent Ormanı

denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den Tavas’a Kent Ormanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı mesirelik alan projelerinden biri olan Tavas Kent Ormanı çalışması tüm hızıyla sürüyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan ve park projelerini kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında hayata geçireceği 7 mesirelik alandan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanındaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Bir süre önce ilk kazmanın vurulduğu projeyle, 18 bin 838 metrekarelik yeşil alanda; restoran, piknik alanı, oyun alanı, süs havuzu ve mescit inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca sürdürülen çalışmaların ardından hizmete girecek Tavas Kent Ormanı; ilçe halkının temiz havada sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak, ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak.   “Büyükşehir, büyük projeler demek”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir sistemine kavuştuktan sonra tüm ilçelerimize olduğu gibi Tavas’a da önemli yatırımlarla hizmet veriyoruz. Büyükşehir, büyük projeler demek. Açıkladığımız 121 Dev Proje kapsamında Tavasımıza bir kent ormanı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Vatandaşlarımız burada doğayla iç içe güzel zamanlar geçirsin istiyoruz. Denizli’nin tamamında sosyal yaşama renk katacak çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Büyükşehir’den Tavas’a Kent Ormanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı mesirelik alan projelerinden biri olan Tavas Kent Ormanı çalışması tüm hızıyla sürüyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan ve park projelerini kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında hayata geçireceği 7 mesirelik alandan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanındaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Bir süre önce ilk kazmanın vurulduğu projeyle, 18 bin 838 metrekarelik yeşil alanda; restoran, piknik alanı, oyun alanı, süs havuzu ve mescit inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca sürdürülen çalışmaların ardından hizmete girecek Tavas Kent Ormanı; ilçe halkının temiz havada sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak, ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak.

 

“Büyükşehir, büyük projeler demek”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir sistemine kavuştuktan sonra tüm ilçelerimize olduğu gibi Tavas’a da önemli yatırımlarla hizmet veriyoruz. Büyükşehir, büyük projeler demek. Açıkladığımız 121 Dev Proje kapsamında Tavasımıza bir kent ormanı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Vatandaşlarımız burada doğayla iç içe güzel zamanlar geçirsin istiyoruz. Denizli’nin tamamında sosyal yaşama renk katacak çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.