Büyükşehir’den ulaşıma dev yatırımlar...

GÜNDEM 26.10.2018 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir’den ulaşıma dev yatırımlar...

80 yeni otobüs hizmete giriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katılacak 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da düzenlenecek törene tüm hemşehrilerini davet etti.       Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, dev iki ulaşım yatırımını daha Denizlililerin hizmetine sunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katacağı 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenleyecek. Tören 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da Sümer Mahallesi Çal Caddesi Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde yapılacak. 22.000 metrekare alan içerisinde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri, idare binası, kademe binası, akaryakıt istasyonu ve 200 dolayında otobüs park alanı ile Denizli'nin şehir içi toplu ulaşımında merkez üs olacak.     "Trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de ulaşım sorununa çare olmak için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımı tek tek hayata geçirdiklerini hatırlattı. Hemşehrilerinin daha rahat ve konforlu seyahati için 2 dev yatırımı daha hizmete alacaklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerimiz ve ulaşım filomuza katılacak 80 yeni otobüsümüzü daha hizmete alıyoruz. Bu yatırımlarımız ile Denizlimizin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli’yi daha ileriye daha güzele taşımak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

80 yeni otobüs hizmete giriyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katılacak 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da düzenlenecek törene tüm hemşehrilerini davet etti.

 

 

 

Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımlarını tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, dev iki ulaşım yatırımını daha Denizlililerin hizmetine sunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katacağı 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenleyecek. Tören 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da Sümer Mahallesi Çal Caddesi Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde yapılacak. 22.000 metrekare alan içerisinde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri, idare binası, kademe binası, akaryakıt istasyonu ve 200 dolayında otobüs park alanı ile Denizli'nin şehir içi toplu ulaşımında merkez üs olacak.

 

 

"Trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de ulaşım sorununa çare olmak için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımı tek tek hayata geçirdiklerini hatırlattı. Hemşehrilerinin daha rahat ve konforlu seyahati için 2 dev yatırımı daha hizmete alacaklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerimiz ve ulaşım filomuza katılacak 80 yeni otobüsümüzü daha hizmete alıyoruz. Bu yatırımlarımız ile Denizlimizin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli’yi daha ileriye daha güzele taşımak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.