Büyükşehir'den üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı

BÜYÜKŞEHİR 05.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir'den üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye giren gençlere yönelik ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' hizmetine başlıyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında tüm üniversite adaylarına verilecek hizmetle tercihlerin bilinçli ve doğru bir şekilde yapılması amaçlanıyor.   Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençler istediği üniversiteye yerleşmenin heyecanını beklerken, Denizli Büyükşehir Belediyesi de öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' hizmeti başlatıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından uzun yıllardır uygulanan Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında tüm üniversite adaylarına verilecek danışmanlık hizmeti Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde olacak. Kent Konseyi’nden ya da 0 258 280 25 35- 0258 280 25 36 numaralı telefonlardan randevu alarak yapılacak ücretsiz danışmanlık hizmeti 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YKS sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 2008 yılında başlayan Eğitim İçin El Ele Projesini anlatarak,  “Bugüne dek 5500 dolayında öğrencimiz bu projeden faydalandı. 500’ü aşkın gönüllü eğitmenimiz de bu projede görev aldı. Her birine gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.      “Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını görsün istiyoruz”   Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde deneyimli uzman rehber öğretmenler tarafından ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti ile üniversite öğrencisi adaylarına yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Değirmenci, “Tercih yapmak isteyen öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak istedik. Aldıkları puan karşılığında en doğru tercihleri yapsınlar istedik. Öğrencilerimiz mağduriyet yaşamadan, emeklerinin karşılığını görsün istiyoruz. Bu tercih hizmetinden istifade etmek isteyen kardeşlerimiz Kent Konseyimize gelip randevu alabilir. Öğrencilerimize Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde uzman rehber öğretmenlerimiz yardımcı olacaklar” dedi.     Randevu ile hizmet verilecek   Pandemi kurallarına riayet ederek, randevulu bir tercih danışmanlık sistemi kurduklarını ifade eden Değirmenci, “İnşallah sınavı kazanmış, güzel sonuç alan öğrenci kardeşlerimizin hedefledikleri yerleri kazanmalarını istiyoruz. Onlar mutlu olursa, aileleri mutlu olursa bizler de mutlu oluruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye giren gençlere yönelik ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' hizmetine başlıyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında tüm üniversite adaylarına verilecek hizmetle tercihlerin bilinçli ve doğru bir şekilde yapılması amaçlanıyor.

 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençler istediği üniversiteye yerleşmenin heyecanını beklerken, Denizli Büyükşehir Belediyesi de öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' hizmeti başlatıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından uzun yıllardır uygulanan Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında tüm üniversite adaylarına verilecek danışmanlık hizmeti Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde olacak. Kent Konseyi’nden ya da 0 258 280 25 35- 0258 280 25 36 numaralı telefonlardan randevu alarak yapılacak ücretsiz danışmanlık hizmeti 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YKS sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 2008 yılında başlayan Eğitim İçin El Ele Projesini anlatarak,  “Bugüne dek 5500 dolayında öğrencimiz bu projeden faydalandı. 500’ü aşkın gönüllü eğitmenimiz de bu projede görev aldı. Her birine gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

 

“Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını görsün istiyoruz”

 

Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde deneyimli uzman rehber öğretmenler tarafından ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti ile üniversite öğrencisi adaylarına yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Değirmenci, “Tercih yapmak isteyen öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak istedik. Aldıkları puan karşılığında en doğru tercihleri yapsınlar istedik. Öğrencilerimiz mağduriyet yaşamadan, emeklerinin karşılığını görsün istiyoruz. Bu tercih hizmetinden istifade etmek isteyen kardeşlerimiz Kent Konseyimize gelip randevu alabilir. Öğrencilerimize Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde uzman rehber öğretmenlerimiz yardımcı olacaklar” dedi.

 

 

Randevu ile hizmet verilecek

 

Pandemi kurallarına riayet ederek, randevulu bir tercih danışmanlık sistemi kurduklarını ifade eden Değirmenci, “İnşallah sınavı kazanmış, güzel sonuç alan öğrenci kardeşlerimizin hedefledikleri yerleri kazanmalarını istiyoruz. Onlar mutlu olursa, aileleri mutlu olursa bizler de mutlu oluruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.