Büyükşehir DESKİ’den 6. geleneksel kan bağışı

SAĞLIK 28.08.2018 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir DESKİ’den 6. geleneksel kan bağışı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın düzenlediği kan bağışı kampanyasına 6. kez katılarak örnek bir davranış sergiledi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, her yıl yer aldığı kan bağışı kampanyasına 6'ıncı kez katılarak örnek bir davranış sergiledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personeli, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı'na bir kez daha destek oldu. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına DESKİ personeli katıldı. Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya Büyükşehir DESKİ çalışanları yoğun ilgi gösterirken, ilk etapta 50 ünitenin üzerinde kan bağışı yapıldığı, bağışların sürdüğü ifade edildi.      

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın düzenlediği kan bağışı kampanyasına 6. kez katılarak örnek bir davranış sergiledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, her yıl yer aldığı kan bağışı kampanyasına 6'ıncı kez katılarak örnek bir davranış sergiledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personeli, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı'na bir kez daha destek oldu. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına DESKİ personeli katıldı. Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya Büyükşehir DESKİ çalışanları yoğun ilgi gösterirken, ilk etapta 50 ünitenin üzerinde kan bağışı yapıldığı, bağışların sürdüğü ifade edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.