Büyükşehir DESKİ’den anlamlı kampanyaya 9. kez destek

DENİZLİ 30.10.2019 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir DESKİ’den anlamlı kampanyaya 9. kez destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü su hizmetlerinin yanı sıra 9. kez Kızılay’ın düzenlediği kampanyaya personellerinin kan vererek destek verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına 9. kez destek verdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki alt yapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personeli bu kapsamda, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na 9. kez destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, DESKİ personeli ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir DESKİ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasının önümüzdeki yıllarda da süreceği ifade edildi. Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Güngör, kampanyaya destek veren Büyükşehir DESKİ personeline, vatandaşlara ve Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.      
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü su hizmetlerinin yanı sıra 9. kez Kızılay’ın düzenlediği kampanyaya personellerinin kan vererek destek verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına 9. kez destek verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki alt yapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personeli bu kapsamda, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na 9. kez destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, DESKİ personeli ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir DESKİ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasının önümüzdeki yıllarda da süreceği ifade edildi. Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Güngör, kampanyaya destek veren Büyükşehir DESKİ personeline, vatandaşlara ve Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.