Büyükşehir koronavirüs mesaisine devam ediyor

BÜYÜKŞEHİR 20.05.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir koronavirüs mesaisine devam ediyor

Koranavirüs tedbirlerini aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin önemli arterlerinden olan Özay Gönlüm Meydanı ve 29 Ekim Bulvarı ile Adalet Mahallesi'nde bulunan Hasan Gönüllü Bulvarı, Bereketler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Servergazi Devlet Hastanesi önü ile Bereket Caddesi’ndeki tüm kaldırım ve yollarda yıkama ve hijyen çalışması gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle talep eden esnafın işyerlerini de dezenfekte eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri otobüs duraklarına da dezenfekte işlemi uyguladı.     Büyükşehir tedbiri elden bırakmıyor   Ekipler ayrıca Başkarcı Mahallesi’nde de talep eden esnafın işyerlerini dezenfekte etti. Bu kapsamda özel korumalı kıyafet giyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkarcı Mahallesi'ndeki Kulaklı Caddesi, Mustafa Kan Caddesi ve Yeniyol Caddesi'nde işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Esnaf ve vatandaşlar Kovid-19'a karşı tedbiri elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.  

Koranavirüs tedbirlerini aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin önemli arterlerinden olan Özay Gönlüm Meydanı ve 29 Ekim Bulvarı ile Adalet Mahallesi'nde bulunan Hasan Gönüllü Bulvarı, Bereketler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Servergazi Devlet Hastanesi önü ile Bereket Caddesi’ndeki tüm kaldırım ve yollarda yıkama ve hijyen çalışması gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle talep eden esnafın işyerlerini de dezenfekte eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri otobüs duraklarına da dezenfekte işlemi uyguladı.

 

 

Büyükşehir tedbiri elden bırakmıyor

 

Ekipler ayrıca Başkarcı Mahallesi’nde de talep eden esnafın işyerlerini dezenfekte etti. Bu kapsamda özel korumalı kıyafet giyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkarcı Mahallesi'ndeki Kulaklı Caddesi, Mustafa Kan Caddesi ve Yeniyol Caddesi'nde işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Esnaf ve vatandaşlar Kovid-19'a karşı tedbiri elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.