Büyükşehir lezzet ustaları yetiştiriyor

YAŞAM 04.01.2017 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir lezzet ustaları yetiştiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından meslek edindirme kursları kapsamında hayata geçilen ve büyük ilgi gören Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme kursları kapsamında 2015 senesinde hayata geçirdiği Aşçılık Kursu halktan büyük ilgi görüyor.    Ücretsiz olarak Denizli Büyük şehir Belediyesi Yenişehir Kültür Evinde yapılan Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimlerine başladı. Kursta kursiyerlere masa düzeni, yemek yapımı, yemek sunumu gibi bilgilerin yanı sıra beceri ve yaratıcılıklarını çoğaltacak eğitimler veriliyor.    Kursa katılan halk özellikle zengin Türk mutfağı ile tanıştıklarını söyleyen Aşçılık Kursu Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit, “Denizli Büyük şehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz kurslardan biri olan Aşçılık Kursumuzda uygulamalı eğitimler, eğlenceli ve öğretici geçiyor. Kursiyerlerimiz, yemek yapmanın yanı sıra Türk mutfağının zenginliğiyle tanışmış oluyor.     Meslek öğreniyorlar   Yiğit, “Farklı lezzetlerdeki yemeklerin tariflerini öğrenen halkımız, ayrıca meslek edinmiş de oluyor. Büyük şehir Belediyesi, yer ve malzeme desteği sağlayarak kursiyerlerimizin daha çok şartlarda eğitim almalarına katkı veriyor.    Desteklerinden dolayı Denizli Büyük şehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından meslek edindirme kursları kapsamında hayata geçilen ve büyük ilgi gören Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme kursları kapsamında 2015 senesinde hayata geçirdiği Aşçılık Kursu halktan büyük ilgi görüyor. 

 

Ücretsiz olarak Denizli Büyük şehir Belediyesi Yenişehir Kültür Evinde yapılan Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimlerine başladı. Kursta kursiyerlere masa düzeni, yemek yapımı, yemek sunumu gibi bilgilerin yanı sıra beceri ve yaratıcılıklarını çoğaltacak eğitimler veriliyor. 

 

Kursa katılan halk özellikle zengin Türk mutfağı ile tanıştıklarını söyleyen Aşçılık Kursu Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit, “Denizli Büyük şehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz kurslardan biri olan Aşçılık Kursumuzda uygulamalı eğitimler, eğlenceli ve öğretici geçiyor. Kursiyerlerimiz, yemek yapmanın yanı sıra Türk mutfağının zenginliğiyle tanışmış oluyor.

 

 

Meslek öğreniyorlar

 

Yiğit, “Farklı lezzetlerdeki yemeklerin tariflerini öğrenen halkımız, ayrıca meslek edinmiş de oluyor. Büyük şehir Belediyesi, yer ve malzeme desteği sağlayarak kursiyerlerimizin daha çok şartlarda eğitim almalarına katkı veriyor. 

 

Desteklerinden dolayı Denizli Büyük şehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.